• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Była u mnie na chwilkę szwagierka i mówi mi żebym nie piła za często malinowej herbaty bo maliny podobno wspomagają skurcze i większość dziewczyn pije malinowe herbatki przed porodem. Ale herbatkę z cytryną na pewno sobie zaszczepię. Zresztą u nas wszyscy chorzy. Zaczęło się od teściowej a teraz mój m ja no i szwagierka też.

reklama
Była u mnie na chwilkę szwagierka i mówi mi żebym nie piła za często malinowej herbaty bo maliny podobno wspomagają skurcze i większość dziewczyn pije malinowe herbatki przed porodem. Ale herbatkę z cytryną na pewno sobie zaszczepię. Zresztą u nas wszyscy chorzy. Zaczęło się od teściowej a teraz mój m ja no i szwagierka też.
Pije sie napar z liści z malin to ja słyszałam,ale jak spytałam mojego gina o to to sie śmiał,że o tym jeszcze nie słyszał:-D
U nas zaczął mąż,potem my z małym,a teraz teściu chory.Taka pogoda

Cześć... ooo... ale puściutko :eek:

Patrysia86 trzymaj się cieplutko. Odpoczywaj dużo, dbaj o siebie i maleństwo. Wszytsko będzie dobrze :tak: Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo.

Kroczek cieszę się, że z Twoją dzidzią wszystko wporządku :-). A jeśli chodzi o nadżerkę to ja słyszałam, że nie powinno się wypalać kobietom, które jeszcze nie rodziły, ale ta metoda wymrażania jest właśnie między innymi dla młodych kobiet które mają problem z nadżerką i nie mają jeszcze dzidziusia. Jest to metoda nowsza, podobno lepsza i bezpiezniejsza dla młodych kobitek - tylko też pewnie zależy od wielkości nadżerki.
Kilka lat temu też miałam problem z nadżerką i proponowali mi wymrażanie jej, ale na szczęście nie była ona duża i moja lekarka wyleczyła mi ją farmakologicznie. I jak dotąd nic się na szczęście nie odnowiło.

A mi sie kochane tak zachcialo jablek slodkich, ze musialam wyjsc do warzywniaka:) i wiecie co kupilam?Sliczne rozowe spodenki dla niuni:)Haha:) Choc nie znam jeszcze plci, ale co tam:-p Maluch moze we wszystkich chodzic;-)rozmiar 68:tak:
Dziewczynki ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku. Te lekkie plamienia to od nadżerki która mi się odnowiła i krwawi. Pęcherzyk płodowy ma 23mm i widać było już cień jakby zrodka. Ciąża ma dokładnie 6 tygodni i 5 dni ale serduszka jeszcze nie było. Następną wizytę mam zgodnie z planem za tydzień tak jak byc powinna.
Wspaniale!! Juz na następnej wizycie będzie serduszko, zobaczysz:)

KROCZEK wiem trzeba myśleć że będzie dobrze bo musi ale jest to trudne:-(niestety nie ma kto mi pomóc jestem zdana na siebie tyle co M pomoże ale tez musi pracowac:-(nie wiem jak to sie mogło stac przecież było dobrze a tu nagle takie coś:-(mam już czarne myśli w głowie :-(ale musi być dobrze bede brała leki i duzo leżała mam nadzieje że to pomoze musze tak myślec:-(
Patrysiu tak mi przykro.. ale odpoczywaj dużo, łykaj te tableteczki i pewnei będzie dobrze. Myśl pozytywnie to i maluszkowi będzie lepiej. Trzymam kciuki kochana!

Czy tu też mogę po cichutku dołączyć...? ;-) :zawstydzona/y:
Witamy, witamy:)

Ee tam gadają głupoty,ja też miałam przed ciążą bo miałam już dużą
Mój mały kończy dzisiaj 3 miesiące:-D:-D
Ja tez mam małą nadżerkę. Jak mnie pierwszy raz badal lekarz (jak poszłam potwierdzic ciążę) to mi o tym powiedzial. I mówił, że ciąża może sama wyleczyc niekiedy nadżerkę i żeby się nie martwic. Najwyzej po porodzie zajmiemy sie nia jak bedzie wieksza.

Hejka
A mnie sie cos pogonilo- dzisiaj jest 37 dzien cyklu wiec nadzieja sie tli- strasznie wczoraj mnie bolaly piersi tak po boku nie moglam usnac- ale nie wiem czy nie przez przeziebienie- wiec czekam cierpliwie do konca tygodnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry