• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
a ja zaraz sie zbieram do mamy,pączki robic:)),spacerek mi dobrze zrobi mam nadzieje,ze sie dotocze:p,a moj psiak jak zobaczyl szelki to ciagle skacze i juz chce isc,no to dziewczynki milego dnia:)bede wieczorkiem

Cześć dziewczynki:tak:
Maggie, Patrysiu trzymajcie się kochane. Na pewno będzie dobrze.
Justysiu też bym zjadła pączusiów.
A ja dziś jeszcze czuję się nie za bardzo ale nie jest źle. Najbardziej dokucza mi katar bo mam zatoki zatkane i mam wrażenie, że mi głowę rozsadzi. :szok: Gardło zaczęło mnie wczoraj troszkę boleć ale zaaplikowałam sobie dwie herbatki z cytrynką, mleko z mniszkiem lekarskim i dzięki Bogu nie boli bardzo tylko troszkę drapie. Dziś też taką sobie kurację zastosuję bo chyba mi pomaga. Nie wiem tylko czym zwalczyć katar. Nie mam goraczki więc jest całkiem nieźle.

a ja zaraz sie zbieram do mamy,pączki robic:)),spacerek mi dobrze zrobi mam nadzieje,ze sie dotocze:p,a moj psiak jak zobaczyl szelki to ciagle skacze i juz chce isc,no to dziewczynki milego dnia:)bede wieczorkiem
Mniam!!! Pączki :-D Przynieś trochę na forum:tak::-D

A ja dziś jeszcze czuję się nie za bardzo ale nie jest źle. Najbardziej dokucza mi katar bo mam zatoki zatkane i mam wrażenie, że mi głowę rozsadzi. :szok: Gardło zaczęło mnie wczoraj troszkę boleć ale zaaplikowałam sobie dwie herbatki z cytrynką, mleko z mniszkiem lekarskim i dzięki Bogu nie boli bardzo tylko troszkę drapie. Dziś też taką sobie kurację zastosuję bo chyba mi pomaga. Nie wiem tylko czym zwalczyć katar. Nie mam goraczki więc jest całkiem nieźle.
Ja na katar miałam sól morską:) W ciąży można:) Lepiej mi się oddychało jak psiuknełam sobie.

To dobrze,że nie masz gorączki.A na katar to dobra jest zwykła sól fizjologiczna,taka w małych ampułkach

reklama
Włączcie na tvn!!!

No właśnie oglądałam "Rozmowy w toku" - temacik akurat dla nas :-). Ale to co te kobiety opowiadały to jakiś horror, zwłaszcza ta blondyna co jej dziecko miało niby wadę wrodzoną. Na jej miejscu też więcej nie chciałabym dzieci. Za to ta ostatnia... hm.. szpital - marzenie :-). Kobietka poprostu rodziła po ludzku - tak jak każda z nas powinna.
Kurcze mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie :eek::no:
Nierozumiem dlaczego kobieta robi takie rzeczy drugiej kobiecie. Przecież kobiety położne powinny rozumieć nasz ból i strach .... ech ....

A tak apropos pogody to chyba rzeczywiście ten dzień jest jakiś kiepski. Najpierw mi się strasznie spać chciało a teraz głowa mi pęka :crazy::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry