Madziaas
Już jesteś:)
To ta pogoda chybaCześć dziewczynki
Ale mi się dzisiaj spać chce, zaraz usnę przy biurku :-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ta pogoda chybaCześć dziewczynki
Ale mi się dzisiaj spać chce, zaraz usnę przy biurku :-)![]()

Gardło zaczęło mnie wczoraj troszkę boleć ale zaaplikowałam sobie dwie herbatki z cytrynką, mleko z mniszkiem lekarskim i dzięki Bogu nie boli bardzo tylko troszkę drapie. Dziś też taką sobie kurację zastosuję bo chyba mi pomaga. Nie wiem tylko czym zwalczyć katar. Nie mam goraczki więc jest całkiem nieźle.Mniam!!! Pączkia ja zaraz sie zbieram do mamy,pączki robic),spacerek mi dobrze zrobi mam nadzieje,ze sie dotocze
,a moj psiak jak zobaczyl szelki to ciagle skacze i juz chce isc,no to dziewczynki milego dnia
bede wieczorkiem
Przynieś trochę na forum

Ja na katar miałam sól morskąCześć dziewczynki
Maggie, Patrysiu trzymajcie się kochane. Na pewno będzie dobrze.
Justysiu też bym zjadła pączusiów.
A ja dziś jeszcze czuję się nie za bardzo ale nie jest źle. Najbardziej dokucza mi katar bo mam zatoki zatkane i mam wrażenie, że mi głowę rozsadzi.Gardło zaczęło mnie wczoraj troszkę boleć ale zaaplikowałam sobie dwie herbatki z cytrynką, mleko z mniszkiem lekarskim i dzięki Bogu nie boli bardzo tylko troszkę drapie. Dziś też taką sobie kurację zastosuję bo chyba mi pomaga. Nie wiem tylko czym zwalczyć katar. Nie mam goraczki więc jest całkiem nieźle.
Pączki mmm pychotka:-)a ja zaraz sie zbieram do mamy,pączki robic),spacerek mi dobrze zrobi mam nadzieje,ze sie dotocze
,a moj psiak jak zobaczyl szelki to ciagle skacze i juz chce isc,no to dziewczynki milego dnia
bede wieczorkiem
To dobrze,że nie masz gorączki.A na katar to dobra jest zwykła sól fizjologiczna,taka w małych ampułkachCześć dziewczynki
Maggie, Patrysiu trzymajcie się kochane. Na pewno będzie dobrze.
Justysiu też bym zjadła pączusiów.
A ja dziś jeszcze czuję się nie za bardzo ale nie jest źle. Najbardziej dokucza mi katar bo mam zatoki zatkane i mam wrażenie, że mi głowę rozsadzi.Gardło zaczęło mnie wczoraj troszkę boleć ale zaaplikowałam sobie dwie herbatki z cytrynką, mleko z mniszkiem lekarskim i dzięki Bogu nie boli bardzo tylko troszkę drapie. Dziś też taką sobie kurację zastosuję bo chyba mi pomaga. Nie wiem tylko czym zwalczyć katar. Nie mam goraczki więc jest całkiem nieźle.
Włączcie na tvn!!!