• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Maggie kochana i jak sie czujesz? Wszystko dobrze?
Pewnie do wymyślania loginu na nk nie masz teraz głowy,więc sorki :zawstydzona/y:
Trzymaj sie cieplutko

Justyś jak pączusie??:-p
Kasiu a jak ty sie czujesz dzisiaj? Przeziębienie mija?

nie wszystkie położne są takie straszne:) zawsze możęcie sie dowiedzieć jak jest w waszych szpitalach:)przecież nie musicie rodzić w waszym miejscu zamieszkania.
BARDZO dużo zależy od położnej przy porodzie!!!!jak nie chcecie mieć tak strasznego porodu to słuchajcie swojej położnej.ona dużo pomaga:)))
powodzenia dla tych dziewczyn co mają tą chwile przed sobą:)

nie wszystkie położne są takie straszne:) zawsze możęcie sie dowiedzieć jak jest w waszych szpitalach:)przecież nie musicie rodzić w waszym miejscu zamieszkania.
BARDZO dużo zależy od położnej przy porodzie!!!!jak nie chcecie mieć tak strasznego porodu to słuchajcie swojej położnej.ona dużo pomaga:)))
Wiemy że nie wszystkie położne są takie:) Ja trafiłam na różne,ale jedna była rewelacyjna:-)

No właśnie, dobrze byłoby trafić na jakąś "ludzką" położną :-).

poród to cholerny ból który przemija z chwilą pojawienia sie dziecka z nami:)
chociaż ja rodziałam tylko 5 godzinek i sie darłam na położną to naprawde dużo mi pomogła:)dobre na szybki poród są te piłki ze szkół rodzenia.
sama nie chodziałam do szkoły rodzenia bo to dla mnie strata pieniędzy ale kupiłam taką piłke w sklepie:))w czwartek na wieczór skakałam na niej:)) a w piątek rano urodziłam:)
i bardzo dużo daje obecnośc partnera lub kogoś bliskiego z nami..wtedy położne też inaczej nas traktują:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry