Madziaas
Już jesteś:)
Jeszcze troszeczke:-)Oj nie pamietam chyba Aga pytala czemu testu nie robilam jeszcze- wiec juz mowie- jutro wypada 39 dzien cyklu i juz raz zdarzylo mi sie czekac- wiec czekam i czekam - niech juz sie szybko okaze co i jak
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze troszeczke:-)Oj nie pamietam chyba Aga pytala czemu testu nie robilam jeszcze- wiec juz mowie- jutro wypada 39 dzien cyklu i juz raz zdarzylo mi sie czekac- wiec czekam i czekam - niech juz sie szybko okaze co i jak
![]()
Wiemy że nie wszystkie położne są takienie wszystkie położne są takie strasznezawsze możęcie sie dowiedzieć jak jest w waszych szpitalach
przecież nie musicie rodzić w waszym miejscu zamieszkania.
BARDZO dużo zależy od położnej przy porodzie!!!!jak nie chcecie mieć tak strasznego porodu to słuchajcie swojej położnej.ona dużo pomaga))
powodzenia dla tych dziewczyn co mają tą chwile przed sobą![]()
nie wszystkie położne są takie strasznezawsze możęcie sie dowiedzieć jak jest w waszych szpitalach
przecież nie musicie rodzić w waszym miejscu zamieszkania.
BARDZO dużo zależy od położnej przy porodzie!!!!jak nie chcecie mieć tak strasznego porodu to słuchajcie swojej położnej.ona dużo pomaga))
powodzenia dla tych dziewczyn co mają tą chwile przed sobą![]()
Szkodaa,ale narobiłaś mi ochotyja juz w domkuzrobilysmy 80 paczkow
,by szlo to bym wam podrzucila,szkoda,ze jestescie tak daleko
![]()