Agniesiak co było na tvn?
Hej Madziaas. To były "Rozmowy w toku" i temat o porodówkach. Wypowiadały się kobiety o swoich nie za miłych przeżyciach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agniesiak co było na tvn?
Aaa chodziło o rozmowy to też oglądałam:-)No właśnie oglądałam "Rozmowy w toku" - temacik akurat dla nas :-). Ale to co te kobiety opowiadały to jakiś horror, zwłaszcza ta blondyna co jej dziecko miało niby wadę wrodzoną. Na jej miejscu też więcej nie chciałabym dzieci. Za to ta ostatnia... hm.. szpital - marzenie :-). Kobietka poprostu rodziła po ludzku - tak jak każda z nas powinna.
Kurcze mam nadzieję, że nie będzie aż tak tragicznie![]()
Nierozumiem dlaczego kobieta robi takie rzeczy drugiej kobiecie. Przecież kobiety położne powinny rozumieć nasz ból i strach .... ech ....
A tak apropos pogody to chyba rzeczywiście ten dzień jest jakiś kiepski. Najpierw mi się strasznie spać chciało a teraz głowa mi pęka![]()

Aaa chodziło o rozmowy to też oglądałam:-)
Mnie właśnie też głowa boli![]()

Wiesz co ,a ja narzekałam na moje położne niektóre.
Ale tu to co opowiadały to masakra

Zapytaj swojego gina o tabletki,ja też mam migrenowe bóle głowy i brałam Paracetamol teraz też biore jak karmieTy masz na szczęście ten temat już za sobą. A przy kolejnym dziecku będziesz się raczej kierowała swoimi doświadczeniami :-).
Kurcze... szkoda, że nie za bardzo mogę wziąć tabletkę na ból głowy. Trudno jakoś się przemęczę. Najgorsze, że ja mam takie migrenowe bóle głowy. Jak mnie zacznie boleć to trzyma ze trzy dni :-( zwariować idzie... a jutro zapowiada się ciężki dzień w pracy..![]()
Zapytaj swojego gina o tabletki,ja też mam migrenowe bóle głowy i brałam Paracetamol teraz też biore jak karmie
Oj nie pamietam chyba Aga pytala czemu testu nie robilam jeszcze- wiec juz mowie- jutro wypada 39 dzien cyklu i juz raz zdarzylo mi sie czekac- wiec czekam i czekam - niech juz sie szybko okaze co i jak
![]()
No tak,pilnuj pilnuj bo teraz taka pogoda że można szybko sie załatwićok, zapytam teraz jak będę u niej. Ostatnio jak z nią rozmawiałam to tłumaczyła mi, że przez pierwsze trzy miesiące to najlepiej nic nie brać jeśli nie ma takiej przymusowej potrzeby, żeby dać dzidziusiowi czas na spokojny naturalny rozwój bo to bardzo ważny okres... więc narazie nie myślę o żadnych lekach i pilnuję się tylko żeby nie przeziębić się, wiadomo jesień sprzyja chorobom...