• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kurcze i znowu mnie zaczyna głowa boleć.
My dzisiaj mamy imprezke u mojego męża dziadka,bo miał imieniny.Ale powiedziałam mojemu,że my z małym nie idziemy bo jak mam siedzieć z tyloma ludźmi jak miał gorączke i może znowu będzie miał.I nie chce.Pewnie b,ędzie foch babci i może teściowej,ale nie interesuje mnie to

reklama
Powiem mojemu żeby jechał na pół godzinki i już
A myślałam,że mały nie dostanie gorączki bo dopiero na noc dostał.Bo kupiliśmy mu mate i fajnie sobie leżał i sie śmiał,a potem ta gorączka:shocked2:

slyszalam ze po szczepionce to dopiero pozniej wychodzi,sama tez wiem z doswiadczenia,bo jak wiecie bylam niania pare lat i tez to przechodzilam i wcale to nie bylo mile wszystko po szczepieniu dobrze a potem goraczka i strach

reklama
Hej. ;-) My dziś z Zuzią byłyśmy pozałatwiać co nieco,a teraz Moja Niuńka śpi. :-)

Cześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się :)
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski :) od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem :)
Ale się cieszę :D
Pozdarwiam

Ja też miałam wykrytego torbiela w ciąży,ale ... ciąża sama mi go "usunęła". :-) Gratulacje kropusi! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry