Madziaas
Już jesteś:)
Nie można sobie pozwolić wejść na głowe bo będzie przechlapaneja tez mialam starcia,bo juz nie moglam wytrzymac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie można sobie pozwolić wejść na głowe bo będzie przechlapaneja tez mialam starcia,bo juz nie moglam wytrzymac
Oj to pewnie będzie,bo mojej to też pierwszy wnukInaczej nie da rady, wiem cos o tym![]()
Eh..choc moja tesciowa nie jest złą kobitką tylko lubi dobre rady dawachehe
mam nadzieję, ze nie będzie mi ich dawac po porodzie bo to będzie ich pierwszy wnuk lub wnuczka..

No to długo :-)mam nadzieje,ze moja sie domysli ze duzo juz wiem w koncu bylam niania przez 5latek![]()
I dobrzea jak nie to jej powiem swoje choc juz powoli nauczyla sie nie dawac mi rad,bo wie ze ja i tak mam swoje zdanie na ten temat
chociaz ostatnio przyszla i zoczela mi w pokoju mowic co i jak mam sobie zrobic,to dac tu to tu,masakra:/