Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też mam leniamusialabym jakis obiad zrobic ale mam lenia(

Moja też,ale ja musiałam troche popyskować i sie nauczyłajeju te baby to by tylko chorobska wymyslaly:/,a przeciez to ma z powodu szczepionki,a nie zadnej choroby,czlowiek sie tylko wkurzac musi z powodu takich malp,ja to tez bede miala przekichane w domu jak juz fasolek bedzie na swiecie,bo moja tesciowa wszystko wiedzaca jest:/
HejkaA to nie wiedziałam że byłaś nianią,ja też byłam ale tylko jakoś 1,5 roku

O 13 zjadlam talerz rosołku i teraz bułkę z pasztetem z pomidorami i keczupem
Normalnie i cały czas jestem głodna
Nawet cherbatkę sobie zrobilam bo pic tez mi sie chce litrami.. Normalnie jestem tym zdziwiona bo ile można
Zabierzcie z mojego pola widzenia ta lodówkę!
Jedz jedz kochana:-)HejkaJa tez byłam nianią
A wiecie co, ja to jem jak opetanaO 13 zjadlam talerz rosołku i teraz bułkę z pasztetem z pomidorami i keczupem
Normalnie i cały czas jestem głodna
Nawet cherbatkę sobie zrobilam bo pic tez mi sie chce litrami.. Normalnie jestem tym zdziwiona bo ile można
Zabierzcie z mojego pola widzenia ta lodówkę!
![]()
Inaczej nie da rady, wiem cos o tymMoja też,ale ja musiałam troche popyskować i sie nauczyła