• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ola ja też miałam taką fazę, że jak stracilam maleństwo to jak na złość wszędzie na każdym kroku widziałam kobiety w ciązy i z wózkami. Rozumiem ale tak jak pisałam na pewno ci się w końcu uda.

reklama
Ja jutro jak będzie świeciło słoneczko to wybiorę się na podwórko chociaż na 5 min bo oszaleję. Dziś jak spojrzałam w lustro to się troszkę podłamałam. Jakieś krostki mam na twarzy, blada jestem jak prześcieradło, włosy od leżenia i wycierania w poduszkę zaczęły mi się rozdwajać i wypadać, bez makijażu ogólna masakra. Nawet nóg nie mogę ogolić bez krostek potem.

Ja jutro jak będzie świeciło słoneczko to wybiorę się na podwórko chociaż na 5 min bo oszaleję. Dziś jak spojrzałam w lustro to się troszkę podłamałam. Jakieś krostki mam na twarzy, blada jestem jak prześcieradło, włosy od leżenia i wycierania w poduszkę zaczęły mi się rozdwajać i wypadać, bez makijażu ogólna masakra. Nawet nóg nie mogę ogolić bez krostek potem.
To wyjdź na chwileczke,tylko uważaj na siebie i nie przemęczaj sie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry