Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem,że masz stresa bo ja sama miałam zawsze przed wizytąMadziu nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo bym chciała, żeby było dobrze. Muszę myśleć pozytywnie ale ja zawsze mam mega stresa przed każdą wizyta.
Nie mam namiarów,spróbuje napisać na grudniówkach może coś wiedząMadziu w nie masz do niej żadnych namiarów? Nie wiem może na innym wątku dziewczyny cos wiedzą o maggie. A tak poza tym faktycznie coś pisała że ma problem ale nie wiem o co chodziło. Mam nadzieję ze to nic powaznego.
czesc dziewczynki moja maja ma dzisiaj takie humorki ze zaczynam sie zastanawiac co ona bierze))
kroczku ja chodzilam do hazego na woj. polskiego))a tego Twojego lekarza nie znam niestety
))
co do kolezanek starajacych sie o malenstwo to NAPEWNO WAM SIE UDA!!!
trzeba tylko bys dobrej mysli, pozytywnie nastawionym i wisiec nogami do góry))
jak ja sie staralam to moj mezus powiedzial ze jest bezplodny a ja nie chce jego nasienia bo wylatuje z powrotem))) tacy sa wszyscy faceci???
![]()
Nie mam namiarów,spróbuje napisać na grudniówkach może coś wiedzą