Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ojej to az tak Ci sie owulka przesunela?? A skad wiesz ze zaplodnienien bylo 31 grudnia ?? Bo jesli tak to dopiero 8 dni po....skad lekarz moze to wiedziec??kroptusia według gineklologa i moich obliczen z nim to do zapłodnienia zajszło 31go grudnia.
Test owu wyszedl mi 28 grudnia - ok godz. 20. Kreska testowa byla ciemniejsza od kontrolnej. Na opakowaniu bylo napisane ze owulacja nastepuje 24-48 h pozniej, czyli 29/30 grudzien. I do tego momentu jest wszystko ok.
Ale bardzo mnie dziwi wynik wczorajszej proby. Myslalam ze nie bedzie drugiej kreski, a jesli sie pojawi to bedzie baardzo blada. A ta kontrolna niewiele slabsza od testowej. :-)
Dlatego zglupialam i pytalam czy ktoras z Was tez sobie robila test owu tydzien po owulce
Nie mniej jednak bardzo dziekuje za odpowiedz.
Kinga85 - szczerze ? nie sadze ze to "potwierdzenie" ciazy... za szybko - minal dopiero tydzien z malym haczykiem od owulacji, wiec wlasciwie zaden test by nie wykryl ciazy. Nigdy wczesniej nie robilam tych testow tydzien po owulacji i nie wiem jak wychodza. Ale sobie narobilam bigosu ;-P Nie wiem co mnie podkusilo zeby zrobic probe... teraz jestem zla na siebie... wrrrr...
no tak myslałam ze na test za szybko ale mąż mnie nękał...
a betka mi w pn wyjdzie juz??? bo mam iść, gin zalecił.
![]()
wyjdzie cos na pewno. a mozesz sobie jeszcze zmierzyc temperture - w ciazy temperatura kobiety podnosi sie do 37 stopni.
Ojejku...kobiety w ciazy: maja zgage, mdlosci, zaparcia, wstet do zapachow, zachcianki...ospalosc, sennosc i spanie pol doby....Kinga kaza jest innasyneczki2 oj jeszcze nie wiadomo, nie moge sugerować się temperaturą. Brak @ tak naprawdę najbardziej mnie podbudowywuje![]()
A czemu sie nie spotkamy w razie czego?
pozdrawiam:*
jejku wiecie co.... jak ja słabo sypiam
przecież kobiety w ciąży to śpią i śpią.... a ja cierpię na bezsenność:-(