• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jagoda nie martw sie:)za miesiac juz beda napewno dwie kreseczki u mnie dalej brak @,brak juz tyle dni,test we wtorek wyszedl negatywnie:(,czekam do soboty i powtorka testu,zobaczymy:)a jak nie teraz to za miesiac trzeba myslec pozytywnie;)

reklama
J@god@ no mam szanse ale nadal sie boje ze moze sie nie udac.
Tez zazwyczaj mialam @ terimnowo maks w 28dniu cyklu.
Mam nadzieje że Tobie uda się teraz zafasolkowac:tak:
niunia27 spokojnie, damy rade! razem bedziemy sie wspierac;-)

a teraz lece z synkiem na spacer bo pieknie na dowrze:)
narazie

witajcie dziewczyny!Glowa do gory napewno w najblizszym czasie bedziecie nosic swoje fasolki kochane pod serduszkami..ja jeszcze starania musze odlozyc gdyz siem jeszcze nie wyleczylam do konca!Pozdrawiam Was goraco:-)

Ja przed urodzeniem synka miałam bardzo regularne @ wręcz co do godziny, ale po porodzie zaczęły się mniejsze lub większe przesunięcia.
Od maja tworzę sobie wykres cyklu i waha mi się on tak od 24 do 31 dni - 27 dni to mi średnia wyszła jak wyciągnęłam i tyle wpisałam do suwaczka, ale widzę, że drugi cykl z rzędu mam równo 27, więc może się normuje :baffled:.

Ja mam znowu @ od kwietnia 2006, więc już powinno się unormować :crazy:.
Prawie rok po porodzie nie miałam @, ale karmiłam piersią.

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

To na pewno jakieś zaklęcie więc kochane których @ może wystąpić niedługo powtarzamy za Niunią27

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

;-);-);-);-);-);-);-)

Dzieńdobry kobietki!!!!

syneczki2 oj jeszcze nie wiadomo, nie moge sugerować się temperaturą. Brak @ tak naprawdę najbardziej mnie podbudowywuje:)
A czemu sie nie spotkamy w razie czego?
pozdrawiam:):*

jejku wiecie co.... jak ja słabo sypiam:baffled:
przecież kobiety w ciąży to śpią i śpią.... a ja cierpię na bezsenność:-(
Ja kochana jak zaszlam w ciaze to w ogole spac nie moglam, a nie spodziewalam sie dzidzi bo jak czlowiek rok probuje to same wiecie....Wiec ..:-):tak::-) tym sie nie kieruj aja mysle, ze.....:tak:

Ja przed urodzeniem synka miałam bardzo regularne @ wręcz co do godziny, ale po porodzie zaczęły się mniejsze lub większe przesunięcia.
Od maja tworzę sobie wykres cyklu i waha mi się on tak od 24 do 31 dni - 27 dni to mi średnia wyszła jak wyciągnęłam i tyle wpisałam do suwaczka, ale widzę, że drugi cykl z rzędu mam równo 27, więc może się normuje :baffled:.

Ja mam znowu @ od kwietnia 2006, więc już powinno się unormować :crazy:.
Prawie rok po porodzie nie miałam @, ale karmiłam piersią.
J@god@ glowa do gory!!! A moze to jest @ ostatnia przed zafasolkowaniem. A co do tym rozregolowan to moze tyle czasu twoj org. potrzebowal zeby wrocic na tory...i teraz kiedy wszystko bedzie tak jak dawniej lepiej bedziesz mogla sobie obliczyc dni plodne POWODZENIA!!!;-)

maggie_f i Kinga85dzięki za odpis bo widze, że tylko Wy kochane jesteście i zwracacie uwagę na to co piszę. Tak tak czekamy do 20/21 będę na bierząco z Wami :-)
Co do bólów jak na @ to (ja podobnie miałam przed 4 dni) mi dziś moje gin powiedziała, że to mogą być objawy owulacji (jeżeli jest się tuż przed nią, a po Twoim suwaczku widać że za 2 dni) ale to tylko powtarzam co mi dziś powiedziała... Kolorowych snów :tak::tak::tak:

shingle
super GRATULUJE II!

Kinga85
daj znać nam jak tam betka Ci wyjdzie :-) jestem z Tobą!
NINONKA tez jestem z Toba ale wczorajszy dzien byl okropny wiec nie pisalam zbyt wiele, deprecha mnie dopadla:-( Ale co tam, teraz oby tylko do 20/21 Trzymam kciuki za Ciebie!!!

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

To na pewno jakieś zaklęcie więc kochane których @ może wystąpić niedługo powtarzamy za Niunią27

Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @
Be @ be @ be @ be @
Precz @ precz @ precz @

;-);-);-);-);-);-);-)

Dzieńdobry kobietki!!!!
Dzien dobry...:-) co tam u ciebie Katerinka widze ze zaklecia posylacie..suuuuuppppeeerrr. Fajnie napisalas czasem zlosnica to chyba mnie tez dotyczy:-D Ja wczoraj nie pisalam a dzisiaj ciezko nadazyc za wszystkimi informacjami!:baffled::confused: Poczytam po kilka razy to sie wdroze:tak:

reklama
Beta napewno byla 101 :) nie wiem czemu gdzies (o ile tak bylo) napisalam 103 :-( a reszta moze gdzies z tego wszystkiego faktycznie sie walnelam i nieprecyzyjnie napisalam ze cos bylo 3 czy 4 dni przed czy po wiec sorry :no: jesli cos sie nie trzyma kupy....Zreszta czesto pisze z pracy i nawet nie mam jak przeczytac tego co napisalam i ew poprawic tylko od razu wklejam...A odkad sie dowiedzialam ze fasolka to juz wogole z tego szczescia sama czasem nie wiem co i jak pisze. A nie sciemniam moze czasami napisze ogolnie ze cora ma 6 lat a ma dokladnie tam 5 i 6 mc to dlatego ze ogolnie mowie ze 6 rok leci. Nie chce byc tu odbierana jako sciemniaczka ale moja historia naprawde zawila i wielowatkowa. Ok juz nie daje przykladow i cyfr albo bede czytac watki wczesniejsze. Wiem napewno ze owu mialam 18dc cyklu a najdluzszy moj cykl 32 dni przytulanko 18 dnia ale moge tez napisac 17 bo to bylo na przelomie wiec ciezko mi sie okreslic jaki to byl BARDZIEJ dzien :)....Sorry jesli namieszalam sama za soba nie moge nadarzyc
Spoko, spoko :) Nie przejmuj sie, to moje skrzywienie zawodowe. Mam nadzieje, ze Cie nie zdenerwowalam, bo Ty w blogoslawionym stanie musisz byc spokojna :)

Test owu wyszedl mi 28 grudnia - ok godz. 20. Kreska testowa byla ciemniejsza od kontrolnej. Na opakowaniu bylo napisane ze owulacja nastepuje 24-48 h pozniej, czyli 29/30 grudzien. I do tego momentu jest wszystko ok.
Ale bardzo mnie dziwi wynik wczorajszej proby. Myslalam ze nie bedzie drugiej kreski, a jesli sie pojawi to bedzie baardzo blada. A ta kontrolna niewiele slabsza od testowej. :-)
Dlatego zglupialam i pytalam czy ktoras z Was tez sobie robila test owu tydzien po owulce :-D
Nie mniej jednak bardzo dziekuje za odpowiedz.

Aaa, sorka juz rozumiem. To powiem Ci tylko tyle, ze testy owu czesto wychodza pozytywnie u kobiet w ciazy :) Trzymam kciuki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry