• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczynki właśnie zauważyłam że mam absolutnie bialusieńki śluz i sutki bolą mnie tak strasznie że czasem ciężko to znieść a jutro mam dostać @ czy myślicie że to możliwe......?????? Wiecie co lecę do Tesco po test trzymajcie kciukasy!!!!!

reklama
Dziewczynki właśnie zauważyłam że mam absolutnie bialusieńki śluz i sutki bolą mnie tak strasznie że czasem ciężko to znieść a jutro mam dostać @ czy myślicie że to możliwe......?????? Wiecie co ucieram się i lecę do Tesco po test trzymajcie kciukasy!!!!!

O kurka, TO BARDZO DOBRY znak :-D:-D:-D Wiec moze nie nastawiaj sie zbytnio na jutrzejsza @ !!! Trzymam kciuki i prosze o prywatne fluidki po tesciku ;-)

Katerinka - bardzo mocno trzymam kciuki :-) Może nas pozarażasz pozytywnymi teścikami :-D

Kaprycha - nie chce mi sie w to wierzyc... :-( ja niestety sobie mysle ze u mnie sie znowu cos rozregulowalo... ech...

Katerinka 3mam kciuki!!! i czekamy na wieści:-):tak:
shingle a co to za smutanie się?? nie wolno. Głowa do góry i mysl pozytywnie:tak::-) bedzie dobrze jak by nie było. Jestem z Tobą! U mnie też albo sie rozregulowało albo dzidzia..:sorry2:

U mnie dziś 34dzien cyklu bez @
podbrzusze czasami pobolewa..

reklama
Mam pytanko dziewczyny:
- w jaki sposób pozbyć się takiego małego brzuszka, tłuszczyku zgromadzonego nieznacznie pod pępkiem o wielkości dłoni?
Nawet jak ćwiczę to ten odstający brzuszek zostaje, nie dają rady balsaminki które stosowałam i tak to takie paskudztwo mi zostało i jak zakładam spodnie - głównie dżinsy - to to tak brzydko odstaje:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry