Madziaas
Już jesteś:)
Mój śpi po nocce,dobrze,że dzisiaj już nie idzie na nocke :-)ja mojemu M tez chce dzis zrobic cos smacznego,przyjedzie z pracy po 15,a potem znow jedzie robic,dzisiaj to sie juz naprawde zanudze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój śpi po nocce,dobrze,że dzisiaj już nie idzie na nocke :-)ja mojemu M tez chce dzis zrobic cos smacznego,przyjedzie z pracy po 15,a potem znow jedzie robic,dzisiaj to sie juz naprawde zanudze...
A to tak jest na teraz,jak jest już chłodnoSzkoda,kurcze to ładne jest.Oj ja jak coś kupieoj ale szkoda,nie mam Madziu u mnie maja juz dzieciaczki albo po roczku albo troche przed

Właśnie dałam zdjęcie:-) Tylko jakieś troszke nie wyraźne. Zapłaciłam za niego 46 zł,więc nie był drogia kolezanka rodzi w grudniu ale ona to ma fiola na punkcie rozowego i wszystko kupuje rozowe ale jak bede z nia pisac to zapytam,czy by chciala,a jaki kolor ma ten kombinezonik? i ile byc za niego chciala?
Musze małemu kupić nowy ale chce taki typowo zimowy,bo on nie jest aż taki gruby. To jest z Cherokee,pewnie słyszałaś o takiej firmiejaki fajniutki,szkoda,ze ja nie bede miala szybciej dzidzi,bo bym go od razu bralabo na przelom marca/kwietnia to pewnie bedzie za gruby