• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc dziewczynki u mnie dzisiaj zimno strasznie chyba sie zbliza prawdziwa zima:)
Madziasku widze,ze ty tez masz nieciekawie z tesciowa ale widze,ze nie dasz sobie na glowe wejsc i bardzo dobrze tak trzymac!!!!milego dzionka;)jak Kacperek i cwiczenia?

Cześć dziewczynki
U mnie też zimno strasznie brr
Kacperek dobrze,ćwiczymy dalej ale nadal sie złości jak jest na brzuszku,ale może sie przyzwyczai :-)
Właśnie go bujam na bujaczku,jak uśnie chce zrobić obiad :-)
A wy jak sie czujecie dziewczynki? Justyś, Kroczek, Patrysia, Agniesiak,Agapas,no i Maggie moje ciężarówki:-D(mam nadzieje,że sie nie obrazicie)

czemu mialybysmy sie obrazic moj M co chwile tak do mnie mowi:Dostatnio nawet tesciowa sie oburzyla jak ty to do niej mowisz co to ma byc:)),a ja sie smialam,bo co w tym zlego:) nawet sie smial,ze jak juz bedzie blizej konca to bedzie mowic maly tirek;),a ze zdrowkiem u mnie jak na razie bardzo dobrze:)

No to super,że już dobrze że u zdrówkiem :-)
Na mnie mąż też tak mówił:tak:
Kurcze tak zimno i szaro,nic sie nie chce robić.Ale obiecałam sobie ,że zrobie obiadek dla T :-)

A Kacperek napewno sie przyzwyczai jeszcze jak cwiczy z mamusia to dopier ale powiem Ci ze corka mojego kuzyna wogole nie dzwigala glowki chyba jej nie dawali na brzuszek i jak ja mialam przez dwa dni jak miala 4 miesiace,bo mieli pilny wyjazd to dalam ja na brzuszek,a ona nic,glowa na lezaco,bylam w szoku ale teraz ma prawie 9 miesiecy i juz stoi i na dodatek stawia kroczki:) moim zdaniem jest lepiej pocwiczyc z maluszkiem:)bo to nigdy nie zaszkodzi,a napewno pomoze

reklama
A Kacperek napewno sie przyzwyczai jeszcze jak cwiczy z mamusia to dopier ale powiem Ci ze corka mojego kuzyna wogole nie dzwigala glowki chyba jej nie dawali na brzuszek i jak ja mialam przez dwa dni jak miala 4 miesiace,bo mieli pilny wyjazd to dalam ja na brzuszek,a ona nic,glowa na lezaco,bylam w szoku ale teraz ma prawie 9 miesiecy i juz stoi i na dodatek stawia kroczki:) moim zdaniem jest lepiej pocwiczyc z maluszkiem:)bo to nigdy nie zaszkodzi,a napewno pomoze
Też tak myśle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry