Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie męża zagoń:-) A dzidziuś najważniejszy i sie nie przemęczajmeza zaprawie do okientez mi mowil zebym nie myla ale mi sie juz firanki znudzily caly czas te same ale dzidzia najwazniejsza!
I fajnie,no tak po twoje przygodzie ze spodniami:-)Wiecie co dziewczynki, kupiłam sobie wczoraj - na poprawę humorku - swój piewrszy ciuch ciążowy :-). Czarne spodenki materiałowe na kant. Muszę tylko nogawki skrócić. Akurat po tym jak jedne ze starych mi pękły. Muszę się zabezpieczyć, żeby kolejne spodnie mi nie popękały dlatego kupiłam sobie już ciążówki. Ale są fajne bo mają takę dosyć dużą regulację przy tej gumie na brzuch :-). Także poczekam jeszcze trochę i pewnie zacznę w nich śmigać :-)
I fajnie,no tak po twoje przygodzie ze spodniami:-)
a szkoda mi trochę bo mam nadzieję, że jeszcze się przydadzą po ciąży...
No właśnie, jedne już straciłama szkoda mi trochę bo mam nadzieję, że jeszcze się przydadzą po ciąży...
![]()