• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

HELLO:-)
A ja jestem póki M nie robi projektów. Dziewczyny jak myślicie można kupić spodnie ciążowe na allegro? Chodzi mi o to, że tak w ciemno czy nie przyślą złych spodni. Chodzi mi konkretnie o spodnie ciążowe.
ja zamówiłam i jestem bardzo zadowolona:tak:a większe że były na p[oczątku to jak najbardziej dobrze bo tyjemy co i ja przytyłam a teraz dalej je moge nosić i bede pewnie do konca ciąży:-)
Lec,lec Madziu,odpocznij poki mozesz,no,a mi 20,myslalam,ze 19 sama nie wiem jak to liczyc:)kopniczki juz czuje,nie za czesto ale sa:))))
jesteś w 19 tc jutro skończysz 19 tc i wejdziesz w 20 tc:tak:

reklama
No własnie Patrysiu znalazłam na allegro takie ładne spodenki i się zastanawiam czy je kupić.

jest tak że jak nie bedą jednak pasować itp.to mozna zwrócić i np.na inny rozmiar lub ogólnie zwrócić pogadaj ze sprzedawcą:tak:ja jestem zadowolona nienarzekam i się ciesze że je kupiłam:tak:ps.moja siostra także sobie kupiła te same i jest także zadowolona:tak:

a u mnie byla kuzynka ktora mi kiedys obiecala,ze da lozeczka,a sie okazalo,ze juz je dala swojej szwagierce,bo ja bardzo prosila,kurcze myslalam,ze zakup lozeczka bede miala z glowy,no trudno,Dzieki za wyjasnienie patrysiu co do moich tygodni:)fajne te kopniaczki:),dziewczyny napiszcie mi tylko jak czesto powinnam je odczuwac?bo wczoraj odczuwalam slabiej a dzisiaj tak co chwile ale tylko jak siedze

no,szkoda,bo ona miala takie fajne juz i bujak w nim byl i kolka i bok spuszczany,kupimy takie tansze jakos to bedzie,Madziu,a jak Ci sie wozek sprawdza,bo ja tez bym taki chciala sobie potem kupic:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry