• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no wlasnie troche mnie przerazily te ceny,a wole do wozka dolozyc,bo to i gleboki i sportowy i fotelik w jednym do tego,a w przyszlosci chce tez zeby bylo do drugiego jak sie zdecydujemy:)

reklama
a nie mam sie kogo doradzic w sprawie tego wozka bo kazdy u mnie mial taki normalny jak to kiedys byly,bo teraz wchodza do mody takie jaki wy macie i mi sie tez one bardzo podobaja:D

reklama
Patrysiu a ty jak sie dzisiaj czujesz??
super sie czuje tzn.nic mnie nie boli:-)synek kica sobie w brzusiu:-)
a u mnie byla kuzynka ktora mi kiedys obiecala,ze da lozeczka,a sie okazalo,ze juz je dala swojej szwagierce,bo ja bardzo prosila,kurcze myslalam,ze zakup lozeczka bede miala z glowy,no trudno,Dzieki za wyjasnienie patrysiu co do moich tygodni:)fajne te kopniaczki:),dziewczyny napiszcie mi tylko jak czesto powinnam je odczuwac?bo wczoraj odczuwalam slabiej a dzisiaj tak co chwile ale tylko jak siedze
no szkoda że tak wyszło z łóżeczkiem:sorry2:ja mam drewniane uważam że jest najlepsze:tak:ruchy tak regularne bedziesz odczuwac w późniejszych tc teraz bedziesz je odczuwac różnie;-)

Super wózeczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry