Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szybko zleci:-)bym miala od kogo fotelik pozyczyc to by tez ten kupila ma super rame,kolor i jest taki zgrabnyna razie tylko ogladam,szkoda ze do marca daleko
![]()
super sie czuje tzn.nic mnie nie boli:-)synek kica sobie w brzusiu:-)Patrysiu a ty jak sie dzisiaj czujesz??
no szkoda że tak wyszło z łóżeczkiema u mnie byla kuzynka ktora mi kiedys obiecala,ze da lozeczka,a sie okazalo,ze juz je dala swojej szwagierce,bo ja bardzo prosila,kurcze myslalam,ze zakup lozeczka bede miala z glowy,no trudno,Dzieki za wyjasnienie patrysiu co do moich tygodnifajne te kopniaczki
,dziewczyny napiszcie mi tylko jak czesto powinnam je odczuwac?bo wczoraj odczuwalam slabiej a dzisiaj tak co chwile ale tylko jak siedze
ja mam drewniane uważam że jest najlepsze
ruchy tak regularne bedziesz odczuwac w późniejszych tc teraz bedziesz je odczuwac różnie;-)