• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

tylko dlaczego to dotyka ludzi ktory naprawde chca miec dziecko moga mu zapewnic milosc, przyszlosc,dbaja o nie!?,a ci co nie chca to maja ich po 10,pija,pala,a dzieci zdrowe,ach szkoda gadac:(

no wlasnie, niestety na tym polega ta podłość życia. Sama znam taką parkę, dziewczyna nawet zaraz po urodzeniu wepchała swoje dziecko w brudny wózek, który wzięła od kogoś z piwnicy. Bleee .... Ja rozumiem, że mogła wziąć od kogoś celem oszczędności, ale mogła go sobie chociaż przeprać. W każdym razie do dzisiaj wozi to dziecko w takim brudnym wózku i myslicie, że to dziecko będzie chorowało kiedyś na jakieś alergie czy coś tam innego ??? Bo ja wątpię...

reklama
u mnie ok,bylam z M na zakupkach takich na miesiac,woda,mleka,cukier itp. zebym nie musiala dzwigac,mala fasolka dala o sobie znac wiec jestem troche spokojniejsza:),kupilam tez body dla dzidzi:)mam nadzieje,ze wszystko tam u mnie z dzidzia ok:),oby do poniedzialku

u mnie ok,bylam z M na zakupkach takich na miesiac,woda,mleka,cukier itp. zebym nie musiala dzwigac,mala fasolka dala o sobie znac wiec jestem troche spokojniejsza:),kupilam tez body dla dzidzi:)mam nadzieje,ze wszystko tam u mnie z dzidzia ok:),oby do poniedzialku

No to super :-)
Przyznam się wam, że ja tez już kupiłam dwie pary bodów bo akurat trafiłam na przecenę i w porządnym gatunku. Szkoda było nie kupić. Wiem, że jeszcze za wcześnie na takie zakupki, ale to była naprawde okazja. Potem jak będę potrzebowała to będę dwa razy droższe :-)

ja tez dzisiaj trafilam na okazje:)dlatego kupilam,kupilam tylko dwie sztuki takich neutralnych,bo reszta byla albo niebieska albo rozowa:) ja bede tak po trochu kupowac,bo potem nie wyrobimy z kasa jak trzeba bedzie w styczniu-lutym juz wszystko kompletowac

reklama
ja tez dzisiaj trafilam na okazje:)dlatego kupilam,kupilam tylko dwie sztuki takich neutralnych,bo reszta byla albo niebieska albo rozowa:) ja bede tak po trochu kupowac,bo potem nie wyrobimy z kasa jak trzeba bedzie w styczniu-lutym juz wszystko kompletowac

no właśnie :-). Ja też kupiłam neutralne kolorki :-) i schowała głęboko do szafki, nawet narazie nie zaglądam żeby nic nie zapeszyć :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry