• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Agapas a ty jak sie czujesz??

Dziękuję, czuję się dobrze. Wczoraj co chwilę płukałam to gardło i nafaszerowałam się czosnkiem z miodem i dzisiaj znacznie lepiej. Mniej mnie boli, ale nadal płuczę je. Mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku :tak:.

Ale dzisiaj w pracy miałam cały dzień siedzący i trochę męczący i coś brzuch mnie pobolewa...

A jak Kacperek, podnosi główkę coraz lepiej ?? Nadal go tak męczysz ?? :)))

Dziękuję, czuję się dobrze. Wczoraj co chwilę płukałam to gardło i nafaszerowałam się czosnkiem z miodem i dzisiaj znacznie lepiej. Mniej mnie boli, ale nadal płuczę je. Mam nadzieję, że obejdzie się bez antybiotyku :tak:.

Ale dzisiaj w pracy miałam cały dzień siedzący i trochę męczący i coś brzuch mnie pobolewa...

A jak Kacperek, podnosi główkę coraz lepiej ?? Nadal go tak męczysz ?? :)))
Męcze męcze,dzisiaj sie tak wściekł,że podnosił i główke i dupke,albo nóżki:-D Aż mu robiłam zdjęcia taki był śmieszny,aparacik

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Ja już po wizycie i niestety maleństwo się nie rozwija od 6 tyg. Jutro na zabieg jadę. Odezwę się po weekendzie jak już ochłonę.
Kasiu tak strasznie mi przykro:( wiem co przezywasz,zadne slowa nie sa w stanie ukoic Twojego bolu ale trzymaj sie jakos:*sciskam Cie mocno!
Kurde jakie to zycie jest niesprawiedliwe!!!dlaczego!? ciagle jak slysze o takich tragediach zadaje sobie takie pytanie!brak slow:(

tylko dlaczego to dotyka ludzi ktory naprawde chca miec dziecko moga mu zapewnic milosc, przyszlosc,dbaja o nie!?,a ci co nie chca to maja ich po 10,pija,pala,a dzieci zdrowe,ach szkoda gadac:(

Oooo ... właśnie dostałam od mężusia dzisiejszą porcję mleka z czosnkiem i miodkiem:-). Ładnie to wypiję i zmykam do łóżeczka :-)

Dobrej nocki i do juterka :-)

Justys a co tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry