• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
dziewczyny moze byc tak ze dzidzia mi naciska na pecherz i mnie boli,boli jak ide siku i teraz maly kopnal i tez tak zakłuło,szczerze powiem,ze wolalabym zeby to byl pecherz,a nie cos innego zwiazanego z fasolkiem

Pewnie dzidzia naciska Ci na pęcherz
A ja jade na zakupy,musze małemu zmienić butelki,mam z Lovi i Tomme Tippi.Ale z Lovi czytałam,że są szkodliwe

A dlaczego nie możesz mizerii? Przez to, że piersią karmisz?

O matko... tak mi przykro Kasiu :( :-( Światełko dla Aniołka.. buziam

Ja dziewczyny wyszywam dla mojego szkrbka, który w brzusiu siedzi takiego misia z serduchem:) Półkrzyżykiem wyszywam:) Tak pięknie wychodzi:) Jak skoncze tego misiaczka to pewnei jeszcze cos wyszyję dla dzidzi:)
a co do pęcherza to jak moja dzidzia mnie kopnie to mowię Wam..haha mało się nie posikam:)

Na pewno pięknie wychodzi:))

czy to narmalne,ze moja dzidzia daje o sobie znac tylko jak siedze!?dzisiaj kopie co jakis czas chyba wie ze sie martwie i daje znaki ze wszystko ok tam w brzuszku:),mam taka nadzieje

reklama
Madziu udanych zakupów:)
A misio wychodzi, wychodzi:)

czy to narmalne,ze moja dzidzia daje o sobie znac tylko jak siedze!?dzisiaj kopie co jakis czas chyba wie ze sie martwie i daje znaki ze wszystko ok tam w brzuszku:),mam taka nadzieje
Kochana mnie też kopie jak siedze przed kompem. :) Może to dlatego, że jak siedzimy to w brzuszku się ciaśniej robi i wiesz.. :)

Załączniki

• P1016489.jpg
    P1016489.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry