• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
jeju agniesiu,śliczne to masz:))!!tez takie chce;)
Kochana nic trudnego:) Idziesz do pasmanterii kupujesz taki obrazeczek, mulinę i wyszywasz w jedną stronę cały czas półkrzyżykiem:) (tzn. kreseczki w jedną stronę, już nie robiąc w drugą jak do krzyżyka tylko w jedną):)
Ja lecę zmywac i bede na tvnie oglądac rozmowy w toku:) Ciekawe o czym będzie dziś:)

czy to narmalne,ze moja dzidzia daje o sobie znac tylko jak siedze!?dzisiaj kopie co jakis czas chyba wie ze sie martwie i daje znaki ze wszystko ok tam w brzuszku:),mam taka nadzieje
pewnie ja też tak miałam wcześniej a dlatego bo leżymy spokojnie czy siedzimy i też bardziej się skupiamy co są wyczuwalne kopniaczki później jak bedzie dzidzia wieksza to i nawet jak bedziesz chodzić itp.będziesz czuć;-)
Madziu udanych zakupów:)
A misio wychodzi, wychodzi:)
:)
śliczne:-)masz talent:tak:
Pewnie dzidzia naciska Ci na pęcherz
A ja jade na zakupy,musze małemu zmienić butelki,mam z Lovi i Tomme Tippi.Ale z Lovi czytałam,że są szkodliwe
jeśli chodzi o BPA(nie wiem czy dobrze napisałąm)to niestety narazie na naszym rynku 0% maja Tomme Tippi:tak:ale ja i tak kupie Lovi bo chwale sobie te butelki(chciałam Avent ale sa droższe a w niczym lepsze od Lovi nie sa tak więc Lovi kupuje):tak:można by wiele szkodliwych substancji znaleźć chodźby nawet w każdym wózku(w dzien dobry tvn mówiono o tym niedawno)i szczerze zwariowac można by było a jeśli chodzi o butelki to tylko może ta substanja być szkodliwa jak gorące picie wlewasz w nie i potem dajesz dziecku to pić no ale na rozum kto wlewa gorące picie w butelke;-)ja zawsze przestudzone wlewałam synkowi itp.tak wiec nie dajmy sie zwariowac:tak:

o,dobrze,ze przypomnialas o rozmowach,bo znow zaponialam:/;) musze sie zastanowic nad tymi robotkami,bo sliczne to,a i tak nie mam co robic,a bylo by dla dzidzi:)
No pewnie:) A wiesz jak to relaksuje:) hihi:) siadasz wyszywasz sobie i myślisz o dzidizolku o tym, że dla niego to robisz:) Normalnie super:)

Dzięki:) hehe:) to żaden talent tylko wyszywanie odpowiednim kolorkiem bo obrazeczek jest.. także po liniach jedzie się muliną:) No ale ladnie wygląda:) hihi:) Powiesze dzidziemu nad łóżeczkiem:)

pewnie ja też tak miałam wcześniej a dlatego bo leżymy spokojnie czy siedzimy i też bardziej się skupiamy co są wyczuwalne kopniaczki później jak bedzie dzidzia wieksza to i nawet jak bedziesz chodzić itp.będziesz czuć;-)

jeśli chodzi o BPA(nie wiem czy dobrze napisałąm)to niestety narazie na naszym rynku 0% maja Tomme Tippi:tak:ale ja i tak kupie Lovi bo chwale sobie te butelki(chciałam Avent ale sa droższe a w niczym lepsze od Lovi nie sa tak więc Lovi kupuje):tak:można by wiele szkodliwych substancji znaleźć chodźby nawet w każdym wózku(w dzien dobry tvn mówiono o tym niedawno)i szczerze zwariowac można by było a jeśli chodzi o butelki to tylko może ta substanja być szkodliwa jak gorące picie wlewasz w nie i potem dajesz dziecku to pić no ale na rozum kto wlewa gorące picie w butelke;-)ja zawsze przestudzone wlewałam synkowi itp.tak wiec nie dajmy sie zwariowac:tak:
Tak tu chodzi o BPA.Ja mam dwie butelki z Lovi,są bardzo fajne,ale dzisiaj jeszcze kupiłam Tomme Tippi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry