Justys84
Fanka BB :)
jeju agniesiu,śliczne to maszMadziu udanych zakupów
A misio wychodzi, wychodzi
Kochana mnie też kopie jak siedze przed kompem.Może to dlatego, że jak siedzimy to w brzuszku się ciaśniej robi i wiesz..
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeju agniesiu,śliczne to maszMadziu udanych zakupów
Kochana mnie też kopie jak siedze przed kompem.Może to dlatego, że jak siedzimy to w brzuszku się ciaśniej robi i wiesz..
![]()
Kochana nic trudnegojeju agniesiu,śliczne to masz)!!tez takie chce
![]()
pewnie ja też tak miałam wcześniej a dlatego bo leżymy spokojnie czy siedzimy i też bardziej się skupiamy co są wyczuwalne kopniaczki później jak bedzie dzidzia wieksza to i nawet jak bedziesz chodzić itp.będziesz czuć;-)czy to narmalne,ze moja dzidzia daje o sobie znac tylko jak siedze!?dzisiaj kopie co jakis czas chyba wie ze sie martwie i daje znaki ze wszystko ok tam w brzuszku,mam taka nadzieje
śliczne:-)masz talentMadziu udanych zakupów
![]()

jeśli chodzi o BPA(nie wiem czy dobrze napisałąm)to niestety narazie na naszym rynku 0% maja Tomme TippiPewnie dzidzia naciska Ci na pęcherz
A ja jade na zakupy,musze małemu zmienić butelki,mam z Lovi i Tomme Tippi.Ale z Lovi czytałam,że są szkodliwe
ale ja i tak kupie Lovi bo chwale sobie te butelki(chciałam Avent ale sa droższe a w niczym lepsze od Lovi nie sa tak więc Lovi kupuje)
można by wiele szkodliwych substancji znaleźć chodźby nawet w każdym wózku(w dzien dobry tvn mówiono o tym niedawno)i szczerze zwariowac można by było a jeśli chodzi o butelki to tylko może ta substanja być szkodliwa jak gorące picie wlewasz w nie i potem dajesz dziecku to pić no ale na rozum kto wlewa gorące picie w butelke;-)ja zawsze przestudzone wlewałam synkowi itp.tak wiec nie dajmy sie zwariowac
No pewnieo,dobrze,ze przypomnialas o rozmowach,bo znow zaponialam:/musze sie zastanowic nad tymi robotkami,bo sliczne to,a i tak nie mam co robic,a bylo by dla dzidzi
![]()
Dziękiśliczne:-)masz talent![]()
Dziękujeudanych zakupow Madziuu mnie wszyscy chwala sobie butelki z aventu
Dziękuje :-)Madziu udanych zakupów
![]()

Tak tu chodzi o BPA.Ja mam dwie butelki z Lovi,są bardzo fajne,ale dzisiaj jeszcze kupiłam Tomme Tippi:-)pewnie ja też tak miałam wcześniej a dlatego bo leżymy spokojnie czy siedzimy i też bardziej się skupiamy co są wyczuwalne kopniaczki później jak bedzie dzidzia wieksza to i nawet jak bedziesz chodzić itp.będziesz czuć;-)
śliczne:-)masz talent
jeśli chodzi o BPA(nie wiem czy dobrze napisałąm)to niestety narazie na naszym rynku 0% maja Tomme Tippiale ja i tak kupie Lovi bo chwale sobie te butelki(chciałam Avent ale sa droższe a w niczym lepsze od Lovi nie sa tak więc Lovi kupuje)
można by wiele szkodliwych substancji znaleźć chodźby nawet w każdym wózku(w dzien dobry tvn mówiono o tym niedawno)i szczerze zwariowac można by było a jeśli chodzi o butelki to tylko może ta substanja być szkodliwa jak gorące picie wlewasz w nie i potem dajesz dziecku to pić no ale na rozum kto wlewa gorące picie w butelke;-)ja zawsze przestudzone wlewałam synkowi itp.tak wiec nie dajmy sie zwariowac
![]()