• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
napewno sie odezwe po wizycie,a do brata chce jechac na razie czekam na telefon od mamy,czy juz cos wiadomo bo tata mial z lekarzem rozmawiac choc ja mysle,ze to za szybko i jeszcze nie beda nic wiedziec ale jak chce niech probuje,wszyscy u nas nerwowi jak nie wiem,tata tez choc nie daje tego po sobiepoznac

nie dziwie sie,ze zmienialas tez bym tak zrobila!ja jak bylam w pierwszej ciazy to lekarz mnie tez wogole nie zbadal,a ten obecny byl bardzo zdziwiony,ze nie mialam badania bo by mogl wyczuc twarda macice i takie tam,dobra ja zmykam,papa

reklama
agniesiu mij brat mial od piatku zaburzenia widzenia i od wczoraj jest w szpitalu ma podejrzenie cukrzycy:(
Aaaa.. współczuję Kochana... matko nawet nie wiedziałam, że można miec zaburzenia widzenia przy cukrzycy.. A moze to jednak nie cukrzyca, trzymam kciuki by wszystko sie szybciutko wyjasnilo i brat wyszedl do domku. Buziaki Kochanaa:)

Nastawiłam sobie wode na pierogi,ostatnio mi mąż kupił z jagodami :) To nie domowe,no ale.....
Mniam:) Ale mi smaka narobilas:) ja to zrobie dzis..hm... kupie dwa udka, pokroje papryke w paski, cebule na gruube plastry, wrzuce pare zabkow czosnku, ziemniaki na cztery przekroje, wrzuce wszystko do naczynia i wloze na godzinke do piekarnika:) Nie chce mi się nic innego robic:) hihi:)

Wystawiłam kombinezonik na allegro i widze że ktoś go obserwuje :)
Agniesiak a gdzie Cie wywiało??:-D
jestem, jestem Kochana:) M do pracy sie szykowal:) Kombinezonik powiadasz:D daj linka to obejrze sobie:) Wogole bedziesz ciuszki po Kacperku na allegro sprzedawac?:zawstydzona/y::-) Bo jak tak to najpierw daj znac mi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry