• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Aaaa.. współczuję Kochana... matko nawet nie wiedziałam, że można miec zaburzenia widzenia przy cukrzycy.. A moze to jednak nie cukrzyca, trzymam kciuki by wszystko sie szybciutko wyjasnilo i brat wyszedl do domku. Buziaki Kochanaa:)

Mniam:) Ale mi smaka narobilas:) ja to zrobie dzis..hm... kupie dwa udka, pokroje papryke w paski, cebule na gruube plastry, wrzuce pare zabkow czosnku, ziemniaki na cztery przekroje, wrzuce wszystko do naczynia i wloze na godzinke do piekarnika:) Nie chce mi się nic innego robic:) hihi:)

jestem, jestem Kochana:) M do pracy sie szykowal:) Kombinezonik powiadasz:D daj linka to obejrze sobie:) Wogole bedziesz ciuszki po Kacperku na allegro sprzedawac?:zawstydzona/y::-) Bo jak tak to najpierw daj znac mi:)
Ty mi dopiero narobiłaś smaka:-p
Tak będe sprzedawać,niektóre mam pożyczone od koleżanki i oddaje,ale moje sprzedaje:tak:
Cieplutki kombinezon dla chłopca (810341034) - Aukcje internetowe Allegro
A to kombinezonik

reklama
Wiesz co ja te rzeczy kupiłam jak było jeszcze w miare ciepło i jak chciałam teraz mu założyć to on już w to nie wejdzie bo ja już mu zakładam rozmiar 74
Wow:) Szybko rosną te brzdace:) My mamy jeden kombinezonik. Rodze w marcu to taki akurat będzie:) Ale dziś się wybieram do Textil marketu tam sa fajne i bardzo tanie ciuszki:) Może coś kupie dla swojego brzdąca:) hihi:) Moze jakies body i śpioszki:D

Czekam jeszcze na koleżankę ma do mnie wpasc i razem ruszymy na mini zakupki:)
Tak ostatnio zdziecinniałam:-D Szukam teraz po znajomych gry The Sims 2 albo jedynki:) hehe. Mozna tam bylo rodzinki tworzyc i dzidziusie przesłodkie miec:D

reklama
a ja juz po wizycie i mi ulzylo,dzidzia ma sie dobrze wszytko ok:)) lozysko jest na swoim miejscu,szyjka sie nie skraca,wody plodowe w normie:),myslalm,ze bede miec juz te polowkowe-szczegolowe ale dopiero mi zrobi za trzy tygodnie nawet nie spytalam kto to bedzie tak mi kamien z serca spad,ze wszystko jest ok:) a na te bole przepisal tabletki i mam sie oszczedzac,nie dzwigac jak nie przejdzie za trzy,cztery dni mam dzwonic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry