Madziaas
Już jesteś:)
Oki:-)Dziewczynki ja zmykam na "Pierwsza miłośc"Hihi, do jutra Kochane!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki:-)Dziewczynki ja zmykam na "Pierwsza miłośc"Hihi, do jutra Kochane!
Dziewczynki ja zmykam na "Pierwsza miłośc"Hihi, do jutra Kochane!

Ejj to ty sie nie denerwuj,spokojnie:-)Kurcze coś mi komp nie odświeża... nie wiem dlaczego...
Wczoraj pisałam tą swoją pracę i tak się wkurzyłam - delikatnie mówiąc - że aż brzuch mnie rozbolał. Nie wiem czy to miało wpływ ale potem w nocy budziłam się i bolał mnie brzuch. Nie mogłam znaleźć sobie pozycji do spania. Trochę się tym zmartwiłam ale mam nadzieję, że nic się nie stanie...![]()
Ejj to ty sie nie denerwuj,spokojnie:-)
Kiedy masz lekarza??
Na pewno wszystko jest dobrze.Daj znać po wizycie :-)teraz w czwartek. I też się trochę denerwuje tą wizytą czy aby napewno wszystko jest wporządku... chociaż nie dopuszczam do siebie złych myśli i mam nadzieję, że wszystko jest ok.
Kurcze znowu mnie wylogowało bo na chwilkę odeszłam od kompa. Coś mi komp wariuje, chyba jesień mu nie służy :-)

Na pewno wszystko jest dobrze.Daj znać po wizycie :-)
To komp tak jak ja nie lubi jesieni:-)
. A po wizycie napewno się odezwę. Ciekawe czy będzie mi robiła usg to przez brzuch. Chcielibyśmy z mężem zobaczyć teraz naszego dzidziusia - tak jak ostatnio :-)