Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mój T sobie dorabia bo w pracy można wykładać dodatkowo firmy. I teraz np po nocce dalej tam siedzi,troche mi go szkoda ale chce-ale dzisiaj dlatego tak tak długo bo zastępuje kogoś,wiesz zawsze to coś można dorobićtez bym gdzies wyskoczyla do sklepuale dzisiaj moj M juz pewnie bedzie dluzej robil,a i z kaska krucho u nas w tym miesiacu
Dziękuje Kasiu,troche techniki i sie gubieMadziu dodajesz plusami w dolnym prawym rogu a ostatni post który chcesz zacytować klikasz cytuj i cytują się wszystki zaznaczone

:-)no klopsiki bede robic trzeci raz w zyciu,hihi[wstyd sie przyznac] mocze bulke w mleku potem dodaje do mielonego do tego cebulka i troche bulki tartej tez dodaje pozniej panierka i smazenie,ja zawsze czytam z neta przepisy i przewaznie mi dania wychodza