Madziaas
Już jesteś:)
Skąd ja to znamI chyba się kręci wokół własnej osi. Wali to z prawej to z lewej. Wrrrrr...

Mojemu to zostało kopanie nóżkami ,jak siedzi w bujaczku albo sie kąpie to przebiera nóżkamiObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skąd ja to znamI chyba się kręci wokół własnej osi. Wali to z prawej to z lewej. Wrrrrr...

Mojemu to zostało kopanie nóżkami ,jak siedzi w bujaczku albo sie kąpie to przebiera nóżkami
Hi hi fajnie. Kacperek może sobie kopać bo już na wolności jest ale Mój mógłby sobie darować. Na usg było widać że ma pępowine zaraz przy buźce więc jak będzie sie tak kręcił to sie poowija. Wrrrrrrrrr, niegrzeczne dziecko.Skąd ja to znamMojemu to zostało kopanie nóżkami ,jak siedzi w bujaczku albo sie kąpie to przebiera nóżkami
No niech tak nie szaleje jak Kacperek bo sie tak jak on właśnie poowijaHi hi fajnie. Kacperek może sobie kopać bo już na wolności jest ale Mój mógłby sobie darować. Na usg było widać że ma pępowine zaraz przy buźce więc jak będzie sie tak kręcił to sie poowija. Wrrrrrrrrr, niegrzeczne dziecko.
Musze mu butki kupić bo z chrzcin miał ładne i zgubił jednego,chyba jak byliśmy w zusie z nosidełkiem to gdzieś mu spadłCiągnij ciągnij Madziu tylko niech Kacperek dośpi swoje to będzie grzeczny później.![]()