• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Mój M to barszczyk uwielbia ale knora gorący kubek:-D Hihi:) Ale taki domowy to dopiero jest coś:tak: Moja mama to zawsze tak barszczyk pycha gotuje i do tego potłuczone ziemniaczki jak do drugiego dania i ze smażoną cebulka na wierzchu, mniam:tak::-DTak śmiesznie zawsze ziemniaczki wystają z barszczu, taka ugrka i cebulka:) Mniam:)
A ja sobie spoglądam na tvn style bo zaraz będzie sztuka makijażu :cool2:
:-)

reklama
Jejku a ja nadal walcze. Zaczęłam wkońcu robić dwie zapiekanki bo za dużo wszystkiego wzięłam. Tylko się okazało na koniec że ziemniaków jednak za mało i się dogotowywuje druga porcja.

Chlebek upieczony - wygląda apetycznie ale nie wiem jak w środku :-D Wrzuce fotki.

Dobra - ścieram serek, robie foty co by apetycznie się na wątku zrobiło i wracam.

p.s. Się kurcze poparzyłam w łapke :-(

Jejku a ja nadal walcze. Zaczęłam wkońcu robić dwie zapiekanki bo za dużo wszystkiego wzięłam. Tylko się okazało na koniec że ziemniaków jednak za mało i się dogotowywuje druga porcja.

Chlebek upieczony - wygląda apetycznie ale nie wiem jak w środku :-D Wrzuce fotki.

Dobra - ścieram serek, robie foty co by apetycznie się na wątku zrobiło i wracam.

Mniaaam:-)
Ale ty jesteś udana Maggie:-D
Uważaj na łapki:tak:

Ales mi smaka narobiła:) Uważaj na łapki Kochana:)

Ojj:confused2: A ja szukam termometra na allegro na czoło dla małego,bo mam a smoczku ale on nie bardzo:eek:
Ja sobie upatrzyłam na allegro taki termometr dla dzidzi co można w uchu mierzyc i do czulka na pare sekund przytknąc.. za 89 zł chyba.. taki 3w1. Nie wiem czy to dobry będzie.. A w smoczku to ja nigdy nie widziałam..:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry