• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
HEJ JA TYLKO NA 5 MINUT BO MAM ZAMIAR DZISIAJ W KONCU SIE WYSPAC:wściekła/y:
MUSZE WAM POWIEDZIEC CO DZISIAJ W PRZEDSZKOLU NA MOICH ZAJECIACH POWIEDZIAŁ CHŁOPCZYK.... A WIEC AKCJA DZIEJE SIE W GRUPIE 3-LATKÓW. JEST TAM TAKA DZIEWCZYNKA JULCIA, KTORA OKROPNIE PLAKALA BO PANIE PROBOJA JA ODZWYCZAIC OD SMOCZKA. JA AKURAT DOBIERALAM DZIECI W PARY DO TANCA I DO JULCI PRZYDZIELILAM KUBUSIA. ON POPATRZYL ZDEGUSTOWANY Z KIM MA TANCZYC I POWIEDZIAŁ " NIE BEDE TANCZYŁ Z TA ROZDARTA RURA!!!!!!":szok::-)
USMIALAM SIE STRASZNIE, ALE Z DRUGIEJ STRONY GDZIE ON TO USLYSZAŁ......:sorry:

Maggie i jak ta zapiekanka dobra??
Dobra dobra - tylko ja curry nie dałam bo ostatnio Klucha strasznie szalała po curry więc wnioskuje że nie smakowało. Troszke mdłe dla mnie było ale wszyscy jedli i mówili że dobre i że dziwna jestem :-D
Zmykam dziewczynki bo ja ostatnio nie mogę się wyspać. Jutro jadę do mojego gina po zwolnienie i żeby zaradził coś na tą nadżerkę.
Słodkich senków :tak::-)

reklama
Kluska mi chyba wyskoczyć pępkiem chciała. Ech - co za ból jak On się tak wierci. Uspokoił się jak zaczęłam go głaskać i puściłam Metallice w wersji na wiolonczelach:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kmn1LvbqsaM&feature=fvw"]YouTube- Nothing Else Matters[/ame]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry