Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzisiaj nie miałamJa jeszcze nie wiem co zrobię na obiadek. Nie mam weny twórczej.:-(
Oki,dobranoc.Miłych snów:-)Zmykam dziewczynki bo ja ostatnio nie mogę się wyspać. Jutro jadę do mojego gina po zwolnienie i żeby zaradził coś na tą nadżerkę.

:-)
Dobra dobra - tylko ja curry nie dałam bo ostatnio Klucha strasznie szalała po curry więc wnioskuje że nie smakowało. Troszke mdłe dla mnie było ale wszyscy jedli i mówili że dobre i że dziwna jestemMaggie i jak ta zapiekanka dobra??

Słodkich senkówZmykam dziewczynki bo ja ostatnio nie mogę się wyspać. Jutro jadę do mojego gina po zwolnienie i żeby zaradził coś na tą nadżerkę.
:-)Dobra dobra - tylko ja curry nie dałam bo ostatnio Klucha strasznie szalała po curry więc wnioskuje że nie smakowało. Troszke mdłe dla mnie było ale wszyscy jedli i mówili że dobre i że dziwna jestem
Słodkich senków:-)

Dziwna jesteś
Ja tego i czosnku nie daje,cebuli chyba też,chyba że troszkeCzosnku też nie dałam bo zapomniałam. Ale cebuli daj - ona podsmażona jest pycha a w zapiekance poślizg dajeDziwna jesteś
Ja tego i czosnku nie daje,cebuli chyba też,chyba że troszke

Oki:-)Czosnku też nie dałam bo zapomniałam. Ale cebuli daj - ona podsmażona jest pycha a w zapiekance poślizg daje
Claudia - ja bym się chyba poryczała ze śmiechu po tekim tekście![]()