Madziaas
Już jesteś:)
Fajne,może jakiś muzyk będzieKluska mi chyba wyskoczyć pępkiem chciała. Ech - co za ból jak On się tak wierci. Uspokoił się jak zaczęłam go głaskać i puściłam Metallice w wersji na wiolonczelach:
YouTube- Nothing Else Matters

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajne,może jakiś muzyk będzieKluska mi chyba wyskoczyć pępkiem chciała. Ech - co za ból jak On się tak wierci. Uspokoił się jak zaczęłam go głaskać i puściłam Metallice w wersji na wiolonczelach:
YouTube- Nothing Else Matters

Ja zawsze gitare uwielbiałam ale nikt mnie nie nauczył grać niestety. Jak będzie chciał to bedzie się uczył - nie będę go zmuszać ale jak zobacze że coś go kręci to będę mu pomagać :-)Fajne,może jakiś muzyk będzie![]()
Pewnie,że tak.To pewnie lubi po mamusi:-)Ja zawsze gitare uwielbiałam ale nikt mnie nie nauczył grać niestety. Jak będzie chciał to bedzie się uczył - nie będę go zmuszać ale jak zobacze że coś go kręci to będę mu pomagać :-)
Kurcze no chyba,chyba że siedzą cichutko:-)Madziu a pozostałe dziewczyny to już śpią?
A może możeHe he, śpią śpią albo się przytulają
Ja chyba sobie obejrze Gotowe na Wszystko co mi się ściągnęły i może usne po![]()

Może głodny nie jest za dnia. Pewnie lekarz Ci powie żeby go troszke przegłodzićJa troszke czytałam staraczki od początku,tzn jestem na 307 str.
Mój T śpi,Kacperek też.Jak będe szła do lekarza musze sie spytać co robić bo mały mało jeTzn chodzi mi o dzień,bo w nocy je co 2 godziny

:-)Może głodny nie jest za dnia. Pewnie lekarz Ci powie żeby go troszke przegłodzić![]()