• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A ja pomału będe szła robić zapiekanke :-)
:-D To dzisiaj Ty walczysz. Dobrze dobrze. Kacperek Ci pomoże :tak:

Justyś - leć leć. Tylko sie ciepło ubierz :tak:

A ja czekam znowu na listonosza ale coś go nie widać :confused2:

A ten dupek z allegro mnie olał. Chciałam mu negatywa wystawić i nie moge bo mi zniknęła taka opcja jeżeli chodzi o jego aukcje - napisałam do allegro ale Oni pewnie też oleją. I sprawdziłam że to wszystko się od lipca ciągnie już.

:-D To dzisiaj Ty walczysz. Dobrze dobrze. Kacperek Ci pomoże :tak:

Justyś - leć leć. Tylko sie ciepło ubierz :tak:

A ja czekam znowu na listonosza ale coś go nie widać :confused2:
Na razie mi nie chce pomóc tylko są okrzyki wojenne :laugh2::laugh2:
Jak uśnie to dopiero go wezme i pójde :-) Cwaniaczek nauczył sie pić herbatke koperkową i jak daje mu mleko to krzyczy i wypluwa,cholerka mała
Maggie a w jakiej temperaturze piekłaś zapiekanke i na ile minut??

Na razie mi nie chce pomóc tylko są okrzyki wojenne :laugh2::laugh2:
Jak uśnie to dopiero go wezme i pójde :-) Cwaniaczek nauczył sie pić herbatke koperkową i jak daje mu mleko to krzyczy i wypluwa,cholerka mała
Maggie a w jakiej temperaturze piekłaś zapiekanke i na ile minut??
Hi hi hi - Kacperek jest the Best

Ja zapiekanke wrzuciłam na 30 minut na 150 stopni. Ale patrz poprostu żeby ser Ci się nie przypalił. :tak:

wiesz co, obejrzałam te Gotowe i film mi się urwał - dopiero o 2 się obudziłam. Wypiłam szklanke wody i dalej w kime :-D I tak do 7 rano. Więc chyba całkiem nieźle pospałam :tak:

Madziu a Ty dzisiaj z Kacperkiem do lekarza idziesz?

reklama
wiesz co, obejrzałam te Gotowe i film mi się urwał - dopiero o 2 się obudziłam. Wypiłam szklanke wody i dalej w kime :-D I tak do 7 rano. Więc chyba całkiem nieźle pospałam :tak:

Madziu a Ty dzisiaj z Kacperkiem do lekarza idziesz?
No to fajnie
Nie ja nie ide na razie, wiesz jakby w ogóle nie chciał jeść to bym poszła.A on nocke je więcej,a w dzień musze mu podawać mleko aż będzie jadł.A co do herbatki to już mu nie dam,jak będzie chciał pić to dam mu wody,pewnie nie będzie mu pasiło,ale trudno przyzwyczai sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry