martyna222
udało się ! :)
powiem szczerze że raczej w to nie wierzę... nie liczyłam tak naprawdę dni płodnych żadnych testów owulacyjnych trochę odpusciłam bo byłam w górach na ale przyjemność była... naprawdę fajna... sexu tez było !!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sajonara gratulujeWitam Was!
Nie pisalam 2 dni, bo dopadlo mnie juz zmeczenie. No i niestety: nie wytrzymalam (pomimo, ze chcialam i juz kupialam male, slodkie skarpeteczki). Po kolejnym pytaniu M, czy juz dostalam @ (nawet doslownie powiedzial: malpe, bo wie, ze tu pisze:-)) nie moglam go tak dalej meczyc. Powiedzialam wczoraj przez telefon. Bardzo sie ucieszyl no i powiedzial, ze i tak za dlugo zwlekalam z powiedzeniem mu. Wczoraj dostalam wynik bety: 52 (w 27 dniu cyklu). Czyli jestem na pewno w ciazy!W nastepna srode drugie USG i moze zobacze juz fasolke.
Przesylam Wam cala mase, miliony fluidkow:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bede na forum wrzesniowek 2009, ale bede do Was zagladala od czasu do czasu.
Trzymam za Was kciuki i dziekuje za wsparcie.:-)
Jestescie super i beda z Was wspaniale mamusie!:-)