• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kroptusia kochana powinnas sie cieszyc ze sie dobrze czujesz:tak: kazda ciaza jest inna i nie ma sie co porownywac do kolezanek , napewno wszystko jest ok:-)
Ninonka moje zakupy w sumie sie udaly ale cos mi chodzi po glowie od wczoraj, czy ty masz zamiar uciec z kraju po obronie????:szok::confused:
A jesli juz do laduj do Anglii przydala by sie tutaj taka fajna dziopa:tak:
Kinga85 a jak tam twoja mamcia, ty to sie dzisiaj stresa najadlas pewnie co???? Rozumien cie czy to maly zabieg czy powazna operacja kazdy ma wtedy straszne obawy o najblizsza osobe....dont worry :-) bedzie dobrze!!!
Maggie - f mam nadzieje ze ci doleczek minal jesli nie to mam cos nie cos na pocieszenie : przychodzi maz do domu i pyta zone: kochanie co bys zrobila jak bym wygral w totka? A zona na to: wzielabym polowe i odeszla. Wtedy maz mowi: Trafilem trojke masz tu 8 zl i wypad z domu!!!:-):-D:-):-):-):-D Juz lepiej???

reklama
katya25 dzieki z mamą nie jest tak źle, miała operację kolana... zaraz idę ją odwiedzić.
A ja doła wyrwalam.... :-( sama nie wiem czemu, nic mi sie nie chce najlepiej bym sobie popłakała troszkę.... ;-(

Syneczki2 chcialas dzialac a moze juz kochana nie musisz!:tak:
Juz pisalam wczesniej o cyklach ktore maga sie poprzesowac z roznych powodow, moze u ciebie tak bylo, poczekaj jeszcze troszke i lec na betke!!!:-)

syneczki2 wszystko jest możliwe!!! może zaszłaś w ciąże w dniu wcale przez Ciebie nie planowanym ? ;-) też tak może być.
U mnie tak chyba bedzie.....

katya25 dzieki z mamą nie jest tak źle, miała operację kolana... zaraz idę ją odwiedzić.
A ja doła wyrwalam.... :-( sama nie wiem czemu, nic mi sie nie chce najlepiej bym sobie popłakała troszkę.... ;-(
Jak bardzo musisz poplakac i to ci pomorze to nie zatrzymuj lez czasami tak kobitka potrzebuje poryczec w kacie:-( ale potem glowka do gory mama nie moze cie widziec smutnej, oby szybko doszla do siebie a ty kochana pomysl o czyms milusim i usmiechnij sie .......bedzie ok, zobaczysz!!! A ja chyba zapoczatkowalam tydzien dolkow, no ale koniec juz z wykopami .....czas zeby usmiech wrocil na twarz!! A ja pisze a w miedzy czasie robie sobie henne:laugh2: Jak mi nie wyjdzie to jutro lece z kominiarka do Polski....Buzka i juz sie nie smoc:tak:

Karo85 Castagnus to preparat ziołowy który obniża prolaktynę czyli hormon którego nadmiar prowadzi do zatrzymania owulacji. Przyjmując Castagnus obniżasz prolaktynę i masz większą szansę na wystąpienie owulacji.
Wiesiołek na rozrzedzenie śluzu w kapsułakach. (sklep zielarski albo apteka)
Liść maliny - cherbatka ziołowa od dnia okresu do owulacji (sklep zielarski albo apteka)
A dla M na poprawę męskiego nasienia, ASC PLUS.

http://www.nutricentre.com/Products/...D-BC54460.aspx
Ja chyba tez skozystam z tych miksturek, zakupie sobie wszystko w polsce bo tutaj wszystkiego pewnie nie dostane:tak:

Katya25 ale ja to kupiłam w Szkocji w UK.
Wszystko można kupić w Nutri Centre jak chcesz to podam Ci wszystkie nazwy angielskie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry