• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

cześć Kochane,

widzę, że wystarczy być nieobecnym przez dwa dni i nie można się połapać. Tyle się dzieje.
Eszystkim zafasolkowanym OGROMNIE GRATULUJĘ...... LICZĘ NA FLUIDKI
Mam pytanko: Katerinka: co to jest ten środek: Castagnus? pisałaś o nim wcześniej, i ten liść maliny? czy to jakaś herbatka? no i wiesiołek? to jest w tabletkach czy w syropie? gdzie to wszystko kupić? NO i dla M.. Elfa75? co to takiego?

co do mnie to...dziś 29 dc.... ostatni cykl 21 dni...z reguły 28 miałam...no i mam takie objawy jak: bolą mnie sutki( tak trochę, zwłaszcza wieczorem) mam taki biały śluz delikatny oraz bolą mnie też trochę węzły chłonne pod pachami i to by było na tyle... zrobiłam wczoraj teścik no ale negatyw... nie wiem...może za wcześnie albo się tylko oszukuje... :crazy:
co myślicie?

reklama
cześć Kochane,

widzę, że wystarczy być nieobecnym przez dwa dni i nie można się połapać. Tyle się dzieje.
Eszystkim zafasolkowanym OGROMNIE GRATULUJĘ...... LICZĘ NA FLUIDKI
Mam pytanko: Katerinka: co to jest ten środek: Castagnus? pisałaś o nim wcześniej, i ten liść maliny? czy to jakaś herbatka? no i wiesiołek? to jest w tabletkach czy w syropie? gdzie to wszystko kupić? NO i dla M.. Elfa75? co to takiego?

co do mnie to...dziś 29 dc.... ostatni cykl 21 dni...z reguły 28 miałam...no i mam takie objawy jak: bolą mnie sutki( tak trochę, zwłaszcza wieczorem) mam taki biały śluz delikatny oraz bolą mnie też trochę węzły chłonne pod pachami i to by było na tyle... zrobiłam wczoraj teścik no ale negatyw... nie wiem...może za wcześnie albo się tylko oszukuje... :crazy:
co myślicie?

Zrób betę.

czesc dziewczyny!

Moj synek przysnął wiec mam chwile dla was;-) My juz po obiedzie i kawce. Niedługo idę do mamy do szpitala.
ninonka no moja mama juz po operacji, bede szła do niej niebawem wiec sie dowiem co i jak. Dziekuje Ci. A co do mojej spozniajacej sie @ to tez mam nadzieje ze to dzidzia. W pn wszystko bedzie jasne!:tak:
karo85 ja mysle ze jeszcze za szybko. zrob w pn betehcg a na pewno juz bedziesz wiedziała. :tak: powodzenia
meggief a co to za dołki? nie smuc się kochana. no tak.. każdy ma gorsze i lepsze dni. Buźka*

syneczki2 i ja też trzymam kciuki za ciebie!!!!:tak: u mnie też biały śluz zauważyłam tak jakby mleczko...?:sorry2: A kiedy tescik robisz??

U mnie bez zmian tz @ nadal brak. jest mlekowa wydzielina z pochwy.. i miewam bóle podbrzusza ktore są i za chwile ich nie ma... :baffled: troszeczke mnie czasami mdli. Tyle

reklama
Karo85 Castagnus to preparat ziołowy który obniża prolaktynę czyli hormon którego nadmiar prowadzi do zatrzymania owulacji. Przyjmując Castagnus obniżasz prolaktynę i masz większą szansę na wystąpienie owulacji.
Wiesiołek na rozrzedzenie śluzu w kapsułakach. (sklep zielarski albo apteka)
Liść maliny - herbatka ziołowa od dnia okresu do owulacji (sklep zielarski albo apteka)
A dla M na poprawę męskiego nasienia, ASC PLUS.

http://www.nutricentre.com/Products/...D-BC54460.aspx

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry