• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
gosiu dziękuję Ci
ale jakoś mam wątpliwości bo testy chyba mnie nie lubią:dry: albo mam za bardzo rozcienczony mocz... nie wiem.
Ciesze się że Wam sie udało:-) Jutro jeszcze raz zrob ;-)

Kinga85
Nie wolno tak myśleć liczy się pozytywne myślenie
A po za tym masz w domku prześlicznego synusia Patrz cały czas na niego to może się tak zapatrzysz, że coś z tego będzie!!! Zobaczysz!! A u mnie mała radość ale będzie co ma być nie teraz to wtedy gdy samo zechce zamieszkać u mnie w brzuszku

Kinga mężuś w domku się obija:-):-), no też nie tak do końca bo obiadki musi robić:-)ale przez to mam co chwilę tel do pracy z pytaniami a ile posoolić, a ile ma się gotować, a jak mam to zrobić...etc:-D:-Dzwariuje:-D:-)
Kinga i Gosiu ja trzymam bardzo mocno kciuki:tak:

Czesc ale sie duzo zmienilo u was od wczoraj:-)Katerinka gratuluje,gosiula trzymam mocno kciuki zeby sie udalo,Kinga85 widze,ze u ciebie dalej brak@ ale to tylko dobrze wrozy:tak:ze mna tak samo dalej nie mam @ i jak bym zaszla to jakies 8-9 dni temu,zobaczymy bo pierwszy test wyszedl negatywnie w poniedzialek ide do lekarza,bo jak to jakies rozregulowanie to bedzie mi musial cos poradzic:confused:zeby dalej mogla myslec nad starankami,fajnie tak poczytav co u was,szkoda,ze mam tak malo czasu:sorry2:

Justys to ty 31-1 zaciążyłas tak? :) no oby to była fasolinka, na test stanowczo za szybko. poczekałabym do poniedziałku na twoim miejscu:tak: badz dobrej mysli.
Beti bo tacy sa własnie faceci...:-D;-) dzieki za kciuki przyda sie wsparcie:-)
gosiu wiem wiem.... ale wiesz ja juz tyle tych testow robilam i za kazdym razem zonk :dry: tak wiec wiesz... jak to nie zwątpić. No ale co ma być to bedzie. Jak to nie dzidzia to w przyszlym tygodniu biore tabsy na wywolanie.

no bede czekac,test zrobilam,bo @ sie spoznia a wedlug moich obliczen powinnam miec wczesniej dni plodne,no i myslalam,ze wtedy sie udalo,no a potem przytulanki 1,a teraz brak @ moze sie udalo;)mysle pozytywnie to znaczy raz mysle ze sie udalo,raz ze to niemozliwe,a wiecie jak to jest ta niepewnosc,Kinga85 bedziesz powtarzac testowanie ?bo jak chyba w niedziele powtorze to chyba juz powinno wyjsc co myslicie dziewczyny,kurcze ale sie rozpisalam;)a w poniedzialek do gina jak @ nie przyjdzie

justys Ty jestes w podobnej sytuacji bardzo jak Ja:tak:
ja dni płodne miałam od 19-22 jakoś tak i wtedy sie przytulalismy. potem przytulanki 31go grudnia i nic pozatym. I własnie chyba wtedy zaciażyłam:confused: tz nie jestem pewne ale brak @ tak mi podopwiada. Gin mysli podobnie.
Ja test robię w niedziele a w pn ide na bete. juz powinno byc wiadomo. U ciebie też :tak: tak msyle... trzymam kciuki

wiecie co... zauważyłam że mam biały śluz
miałyscie tak? (pytanie do dziewczyn ktore juz zafasolkowały) :blink:

Hmmm to ja mam teraz dokładnie tak jak jak mówisz. Czekam za @ idę do toalety myśląc że to ona a to biały śluz. I tak już od tygodnia prawie. Dodam że dziś 41 dzień już zaczęłam dopuszczać do siebie myśl że może jednak...Jak m dziś przed wyjazdem do pracy wspomniałam o moich podejrzeniach to spytał tylko "no ale niby jak? niby kiedy?" no właśnie dlatego dopiero dziś mu powiedziałam o moich domysłach bo wcześniej wydawało mi się to niemożliwe, ale ile można czekać. Dziś zasuwam do apteki.

reklama
Czesc dziewczyny ja dopiero do kompa zasiadlam a juz tyle wiadomosci w plecy:tak:
Dziewczynki ja mysle ze zafoasolkowalyscie no w koncu ile sie @ moze spozniac?:tak:Sama wiem po sobie jakim mozna byc niedowiarkiem, dopiero jak sie zobaczy wyniki albo gin. potwierdzi to czlowiek zaczyna wierzyc!!!
Gosiula a nawet druga bardzo blada kreska oznacza pozytywny wynik (napewno bedzie sie zmieniac w kolejnych dniach na mocniejszy kolor bo hormonek bedzie wzrastal) wiec kochana na razie nieoficjalnie......ale zajebiscie:-) ups przepraszam za slownictwo, ale sie ciesze!!!!
Daj znac koniecznie jak kreseczka sie zmienia. Buziaki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry