• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM
Mój synek ma katarek i kaszelek:sorry:i od 5 na nogach a synek teraz zasnął tak o 10:sorry:
piękne:-)
No ja się właśnie nastawiam że będzie bardzo ciężko. Może się miło rozczaruje. :tak:

Ooo, na TVN po reklamach będzie o śmierci łóżeczkowej - że niby przyczyne odkryli - ciekawe
właśnie też ogladam:tak:

Czołem kobitki. Normalnie przytulanki po dwumiesięcznej abstynencji to po prostu rewelacja.:cool2::cool2:
A tak poważnie to troszkę się stresuję bo moja mama jutro ma w Wawie operację usunięcia tego guzka z piersi a ja nie mogę do niej pojechać bo dziś mama lekarza a w weekend szkołę i muszę być:wściekła/y:.

reklama
Czołem kobitki. Normalnie przytulanki po dwumiesięcznej abstynencji to po prostu rewelacja.:cool2::cool2:
A tak poważnie to troszkę się stresuję bo moja mama jutro ma w Wawie operację usunięcia tego guzka z piersi a ja nie mogę do niej pojechać bo dziś mama lekarza a w weekend szkołę i muszę być:wściekła/y:.

Kasiu kochana trzymam kciuki za mame,wszystko będzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry