• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Też tak myślę bo wcześniejsza biopsja wykluczyła zmiany nowotworowe ale ostatecznie dowiemy się w czasie operacji. Wiesz wystarczy żebym ją podtrzymała na duchu a tu telefon tylko zostaje.

reklama
Ja jestem. Kurcze wkurzam się bo próbuje znaleźć adres firmy kurierskiej najbliżej siebie i okazuje sie to niewykonalne. I taki bajzel mają wszyscy na stronach - shit. Normalnie adresów nie ma - jakieś główne oddziały i tyle. Powaliło ich.

Agniesiak na kiedy masz dokładnie termin??
Na 6 marca :)

WoW :) No no :) Super :)

Piękne:) Ja sobie robie sama pazurki :)

HEJ JA TYLKO NA 5 MINUT BO MAM ZAMIAR DZISIAJ W KONCU SIE WYSPAC:wściekła/y:
MUSZE WAM POWIEDZIEC CO DZISIAJ W PRZEDSZKOLU NA MOICH ZAJECIACH POWIEDZIAŁ CHŁOPCZYK.... A WIEC AKCJA DZIEJE SIE W GRUPIE 3-LATKÓW. JEST TAM TAKA DZIEWCZYNKA JULCIA, KTORA OKROPNIE PLAKALA BO PANIE PROBOJA JA ODZWYCZAIC OD SMOCZKA. JA AKURAT DOBIERALAM DZIECI W PARY DO TANCA I DO JULCI PRZYDZIELILAM KUBUSIA. ON POPATRZYL ZDEGUSTOWANY Z KIM MA TANCZYC I POWIEDZIAŁ " NIE BEDE TANCZYŁ Z TA ROZDARTA RURA!!!!!!":szok::-)
USMIALAM SIE STRASZNIE, ALE Z DRUGIEJ STRONY GDZIE ON TO USLYSZAŁ......:sorry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale mnie rozbawiłaś tą "rozdartą rurą":tak::-D:-D:-D:-D

Ja jestem. Kurcze wkurzam się bo próbuje znaleźć adres firmy kurierskiej najbliżej siebie i okazuje sie to niewykonalne. I taki bajzel mają wszyscy na stronach - shit. Normalnie adresów nie ma - jakieś główne oddziały i tyle. Powaliło ich.
Maggie a ty przykrywałaś naczynie przed daniem do pieca??:zawstydzona/y::-p
A co na stronach źle podane jest?

Maggie a ty przykrywałaś naczynie przed daniem do pieca??
A co na stronach źle podane jest?
No ja nie przykrywałam bo nie miałam czym :-D Ale chyba możesz przykryć - nie przypali Ci sie wtedy na bank. Ale ogólnie to jak dla mnie to w piekarniku trzyma się tą zapiekanke tylko po to żeby ją podgrzać i ser stopić. Bo przecież wszystko jest już albo podsmażone albo podgotowane.

Na stronach praktycznie adresów nie ma :szok: No debile poprostu - ja chce podjechać, zostawić paczke i nie wiem gdzie.

reklama
No ja nie przykrywałam bo nie miałam czym :-D Ale chyba możesz przykryć - nie przypali Ci sie wtedy na bank. Ale ogólnie to jak dla mnie to w piekarniku trzyma się tą zapiekanke tylko po to żeby ją podgrzać i ser stopić. Bo przecież wszystko jest już albo podsmażone albo podgotowane.

Na stronach praktycznie adresów nie ma :szok: No debile poprostu - ja chce podjechać, zostawić paczke i nie wiem gdzie.
Dzięki:tak:
Kurcze to co to za tumany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry