Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na 6 marcaAgniesiak na kiedy masz dokładnie termin??
WoWSkończyła (ałć moje plerki) :-):
Oto efekty:
Chlebuś: Zobacz załącznik 181537 Zobacz załącznik 181538
I zapiekanka: Zobacz załącznik 181540 Zobacz załącznik 181539
Piękne
HEJ JA TYLKO NA 5 MINUT BO MAM ZAMIAR DZISIAJ W KONCU SIE WYSPAC
MUSZE WAM POWIEDZIEC CO DZISIAJ W PRZEDSZKOLU NA MOICH ZAJECIACH POWIEDZIAŁ CHŁOPCZYK.... A WIEC AKCJA DZIEJE SIE W GRUPIE 3-LATKÓW. JEST TAM TAKA DZIEWCZYNKA JULCIA, KTORA OKROPNIE PLAKALA BO PANIE PROBOJA JA ODZWYCZAIC OD SMOCZKA. JA AKURAT DOBIERALAM DZIECI W PARY DO TANCA I DO JULCI PRZYDZIELILAM KUBUSIA. ON POPATRZYL ZDEGUSTOWANY Z KIM MA TANCZYC I POWIEDZIAŁ " NIE BEDE TANCZYŁ Z TA ROZDARTA RURA!!!!!!":-)
USMIALAM SIE STRASZNIE, ALE Z DRUGIEJ STRONY GDZIE ON TO USLYSZAŁ......![]()

Ale mnie rozbawiłaś tą "rozdartą rurą"

Maggie a ty przykrywałaś naczynie przed daniem do pieca??Ja jestem. Kurcze wkurzam się bo próbuje znaleźć adres firmy kurierskiej najbliżej siebie i okazuje sie to niewykonalne. I taki bajzel mają wszyscy na stronach - shit. Normalnie adresów nie ma - jakieś główne oddziały i tyle. Powaliło ich.

No ja nie przykrywałam bo nie miałam czymMaggie a ty przykrywałaś naczynie przed daniem do pieca??
A co na stronach źle podane jest?
Ale chyba możesz przykryć - nie przypali Ci sie wtedy na bank. Ale ogólnie to jak dla mnie to w piekarniku trzyma się tą zapiekanke tylko po to żeby ją podgrzać i ser stopić. Bo przecież wszystko jest już albo podsmażone albo podgotowane.
No debile poprostu - ja chce podjechać, zostawić paczke i nie wiem gdzie. DziękiNo ja nie przykrywałam bo nie miałam czymAle chyba możesz przykryć - nie przypali Ci sie wtedy na bank. Ale ogólnie to jak dla mnie to w piekarniku trzyma się tą zapiekanke tylko po to żeby ją podgrzać i ser stopić. Bo przecież wszystko jest już albo podsmażone albo podgotowane.
Na stronach praktycznie adresów nie maNo debile poprostu - ja chce podjechać, zostawić paczke i nie wiem gdzie.