Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heh chciałam pisac ale zadzwoniła do mnie szwagra dziewczyna i juz niepamietam co chciałam napisacja tak wogóle patrze że ja mam jakieś zaniki pamięci w ciąży tez tak macie nasze ciężaróweczki
Ale wiem jedno co mi się przypomniało
Czy też tak macie że jak dajecie głos na Kacperka na jedno zdjęcie to juz na drugiwe ni idzie bo pisze"twój głos został oddany" z tym że ja niekliknełam na niego jeszcze(na to zdjęcie gdzie na brzuszku leży)tylko udaje mi sie na to zdjęcie gdzie sie uśmiechahmm może automatycznie jakoś głos mój sie zapisuje jak na jedno zdjęcie zagłosuje
bo na poczatku mogłam na oba głosowac tylko teraz od jakiegos czasu nie idzie
![]()

Ja głosuje na jedno i drugie,tylko musi minąć ileś tam godzinHeh chciałam pisac ale zadzwoniła do mnie szwagra dziewczyna i juz niepamietam co chciałam napisacja tak wogóle patrze że ja mam jakieś zaniki pamięci w ciąży tez tak macie nasze ciężaróweczki
Czy też tak macie że jak dajecie głos na Kacperka na jedno zdjęcie to juz na drugie nie idzie bo pisze"twój głos został oddany" z tym że ja niekliknełam na niego jeszcze(na to zdjęcie gdzie na brzuszku leży)tylko udaje mi sie na to zdjęcie gdzie sie uśmiechahmm może automatycznie jakoś głos mój sie zapisuje jak na jedno zdjęcie zagłosuje
![]()

musze w odstepie głosować na zdjątka tzn.najpierw na jedno a potem po kilku godzinach na drugie
wcześniej odrazu mogłam na oba co niewiem dlaczego teraz tak sie zrobiło no ale to nic najwazniejsze że nasz pupilek dostaje głosy:-)HahaHe he, ja na jabłka miałam jeszcze do niedawna - Ligole zajadałam kilogramami.
Potem faza na pomelo
A teraz pomarańcze![]()
Ja mam faze na Ligole własnie
Hihi:-)Ja mam coż faze na jabłka i soki jabłkowe:-)
A Kacperek zjadł i patrzy jak sie mama maluje![]()
Ja to mam takie zaniki, że M się ze mnie śmiejeHeh chciałam pisac ale zadzwoniła do mnie szwagra dziewczyna i juz niepamietam co chciałam napisacja tak wogóle patrze że ja mam jakieś zaniki pamięci w ciąży tez tak macie nasze ciężaróweczki
Czy też tak macie że jak dajecie głos na Kacperka na jedno zdjęcie to juz na drugie nie idzie bo pisze"twój głos został oddany" z tym że ja niekliknełam na niego jeszcze(na to zdjęcie gdzie na brzuszku leży)tylko udaje mi sie na to zdjęcie gdzie sie uśmiechahmm może automatycznie jakoś głos mój sie zapisuje jak na jedno zdjęcie zagłosuje
![]()
Nie pamiętam najprostszych wyrazów jak cos opowiadam, komiczne to jest i straszne zarazem

To może u mnie synek się ulokował?