• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Heh chciałam pisac ale zadzwoniła do mnie szwagra dziewczyna i juz niepamietam co chciałam napisac:eek::rofl2:ja tak wogóle patrze że ja mam jakieś zaniki pamięci w ciąży tez tak macie nasze ciężaróweczki :cool2:

Ale wiem jedno co mi się przypomniało:-p
Czy też tak macie że jak dajecie głos na Kacperka na jedno zdjęcie to juz na drugiwe ni idzie bo pisze"twój głos został oddany" z tym że ja niekliknełam na niego jeszcze(na to zdjęcie gdzie na brzuszku leży)tylko udaje mi sie na to zdjęcie gdzie sie uśmiecha:sorry:hmm może automatycznie jakoś głos mój sie zapisuje jak na jedno zdjęcie zagłosuje:confused:bo na poczatku mogłam na oba głosowac tylko teraz od jakiegos czasu nie idzie:confused:

Oj ja mam duuuuuuuże zaniki pamięci.

A z głosowaniem to mi zawsze na obydwa pozwala zagłosować :tak:

Heh chciałam pisac ale zadzwoniła do mnie szwagra dziewczyna i juz niepamietam co chciałam napisac:eek::rofl2:ja tak wogóle patrze że ja mam jakieś zaniki pamięci w ciąży tez tak macie nasze ciężaróweczki :cool2:

Czy też tak macie że jak dajecie głos na Kacperka na jedno zdjęcie to juz na drugie nie idzie bo pisze"twój głos został oddany" z tym że ja niekliknełam na niego jeszcze(na to zdjęcie gdzie na brzuszku leży)tylko udaje mi sie na to zdjęcie gdzie sie uśmiecha:sorry:hmm może automatycznie jakoś głos mój sie zapisuje jak na jedno zdjęcie zagłosuje:confused:bo na poczatku mogłam na oba głosowac tylko teraz od jakiegos czasu nie idzie:confused:
Ja głosuje na jedno i drugie,tylko musi minąć ileś tam godzin

Hmm ciekawe czemu mi nie idzie:sorry:

Edit.
Udało sie:-)wiem już w czym problem jest :tak:musze w odstepie głosować na zdjątka tzn.najpierw na jedno a potem po kilku godzinach na drugie:tak:wcześniej odrazu mogłam na oba co niewiem dlaczego teraz tak sie zrobiło no ale to nic najwazniejsze że nasz pupilek dostaje głosy:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
He he, ja na jabłka miałam jeszcze do niedawna - Ligole zajadałam kilogramami.

Potem faza na pomelo

A teraz pomarańcze :-D
Haha:-D Ja mam faze na Ligole własnie:-D

Ja mam coż faze na jabłka i soki jabłkowe:-)
A Kacperek zjadł i patrzy jak sie mama maluje:-D
Hihi:-)

Czy też tak macie że jak dajecie głos na Kacperka na jedno zdjęcie to juz na drugie nie idzie bo pisze"twój głos został oddany" z tym że ja niekliknełam na niego jeszcze(na to zdjęcie gdzie na brzuszku leży)tylko udaje mi sie na to zdjęcie gdzie sie uśmiecha:sorry:hmm może automatycznie jakoś głos mój sie zapisuje jak na jedno zdjęcie zagłosuje:confused:bo na poczatku mogłam na oba głosowac tylko teraz od jakiegos czasu nie idzie:confused:
Ja to mam takie zaniki, że M się ze mnie śmieje:-D Nie pamiętam najprostszych wyrazów jak cos opowiadam, komiczne to jest i straszne zarazem:eek::-D
No ale slyszałam, że córcia odbiera mamie urode a synek rozum:-D To może u mnie synek się ulokował?:cool2:

Idę zjeść zupkę pomidorową. ;-)

Kurcze cały czas mi ta zapiekanka Claudii chodzi po głowie. Może nabędę te wszystkie gadżety i na kolację strzelę albo na obiadek jutro - albo na to i na to. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry