• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

dzisiaj spotkalam bardzo duzo znajomych i ci co wiedza to od razu mnie glaszcza po brzuchu,a mi to jakos nie bardzo odpowiada tak sie dziwnie czuje w tej sytuacji moj M dzisiaj chce patrzec na filmy ktore ponagrywal to nie wiem,czy jeszcze dzisiaj bede chyba,ze wieczorkiem,powiem wam jestem od przedwczoraj mniej na forum i normalnie mi was brakuje:)

reklama
ale wy tu macie smakowicie dzisiaj:),ja znow dzisiaj jakas slaba jestem,a jutro mam jechac na spotkanko z kolezanami z pracy,ciesze sie bardzo:D

Justyś jak słaba jesteś to sprawdź sobie poziom hemoglobiny. Mi strasznie spadała i ciągle na żelazie jestem. Ewentualnie jak będziesz miała niską to możesz sobie buraka z herbapolu kupić - mi dopiero po tym hemoglobinka skoczyła w górę ;-)

nie wiem,czy jeszcze dzisiaj bede chyba,ze wieczorkiem,powiem wam jestem od przedwczoraj mniej na forum i normalnie mi was brakuje:)
:tak: hi hi ale miło

Oglądam sobie Brzydule właśnie i po ide robić farszyk do zapiekanek Claudii i zapiekanke oczywiście. Śśśślinaaaa mi już cieknie :-D

Aaa, byłam w aptece i za 3 leki plus troche pierdół do szpitala zapłaciłam 125 zł :szok:

A ja jestem już po wizycie u gina. Mówi, że po zabiegu jest wszystko w porządku.:tak: Tylko zagiął mnie jedną rzeczą. Wg niego powinniśmy sobie z M dać spokój przez pół roku a on mi przez ten czas porobi badania a do tego czasu mam brać tabletki antykoncepyjne Yasminelle. Czy któraś z was to brała? Dobre są? Jakoś tak nie spodziewałam się brać teraz tabletek.:no:

A ja jestem już po wizycie u gina. Mówi, że po zabiegu jest wszystko w porządku.:tak: Tylko zagiął mnie jedną rzeczą. Wg niego powinniśmy sobie z M dać spokój przez pół roku a on mi przez ten czas porobi badania a do tego czasu mam brać tabletki antykoncepyjne Yasminelle. Czy któraś z was to brała? Dobre są? Jakoś tak nie spodziewałam się brać teraz tabletek.:no:
ciesze sie,ze wszystko po zabiegu dobrze,a co do tabletek to wiekszosc moich kolezanek je bierze tylko z tego co pamietam nie naleza do tanich ale sa bardzo dobre bo nie maja zadnych skutkow ubocznych,mi lekarz tez je doradzil po poronieniu ale ja wybralam inny srodek anty. i tez mi zalecil przerwe trzy miesieczna ale ja sama zrobilam sobie dluzsza,nie bylam gotowa wczesniej,porobcie sobie badanka i napewno wszystko bedzie ok i zostaniesz mamusia,gleboko w to wierze:)

Justyś jak słaba jesteś to sprawdź sobie poziom hemoglobiny. Mi strasznie spadała i ciągle na żelazie jestem. Ewentualnie jak będziesz miała niską to możesz sobie buraka z herbapolu kupić - mi dopiero po tym hemoglobinka skoczyła w górę ;-)

:tak: hi hi ale miło
no bede robic badanka w przyszlym tygodniu sama jeste ciekawa jak mi wyjda bo na poczatku ciazy mialam mala anemie,ostatnio bylo dobrze,a teraz zobaczymy ale mysle,ze bedzie ok,jem duzo owockow:)

Kasiu - cieszę się że wszystko ok. O Yasminelle ja też słyszałam że dużo znajomych bierze. A jeżeli rzeczywiście nie ma skutków ubocznych jak Justyś pisze to ja bym się nie zastanawiała. Ja bym chyba spróbowała z tabsami bo one powinny wyregulować hormony co nie co.
no bede robic badanka w przyszlym tygodniu sama jeste ciekawa jak mi wyjda bo na poczatku ciazy mialam mala anemie,ostatnio bylo dobrze,a teraz zobaczymy ale mysle,ze bedzie ok,jem duzo owockow:)
To dobrze, jedz jedz - owocki są zdrowe. I obyś nie miała anemii bo to nic fajnego. Taki wypluty flaczek się z człowieka robi :-D

A gdzie Madzia zaginęła?

reklama
Dziękuję Justyś i Maggie. No właśnie mój M powiedział, że może to i dobrze bo po takiej dawce hormonów potem jak odstawię to może akurat załapie i będzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry