• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kinga trzymam kciuki za Ciebie

Ja niestety dostałam dzis wredną @

Opóźnienie terminu @ o 3 dni i bol w lewym jajniku , zastanawiam sie czy to nie skutek uboczny clo, biore go od 2 m-cy

Kupie sobie zestaw witaminek zalecony przez Katerinke moze poskutkuje w tym m-cu i uda sie fasolinka...

A teraz na pocieszke zrobie sobie dringa malibu z mleczkiem ;)

HEJ KOCHANE JA WŁAŚNIE NIE DAWNO WRÓCIŁAM ZE SZKOŁY I MIAŁAM BÓLE W OKOLICACH LEWEGO JAJNIKA, ALE TO MOŻE OD DŁUGIEGO SIEDZENIA... NIE WIEM.
IDE SIĘ POŁOŻYĆ ZARAZ BO BARDZO ZMĘCZONA JESTEM. ODEZWE SIĘ WIECZORKIEM, TYM CZASEM KOCHANE I JA JESZCZE PONAD TYDZIEŃ CZEKANIA Z PYTANIEM PRZYJDZIE @ CZY NIE PRZYJDZIE @

Beti1975
skąd Ty masz takie ładne obrazki ??? Tu słonik, tam myszka - super i ślicznie dziękuje :-)

Kinga85
jak mama??? a widze, że dochodzi do siebie po odpowiedzi dla maggief To się cieszę i życze więcej zdrówka!!! I czekam na wieści od Ciebie :) czy jest fasolka (a wierze, że jest)!!!

maggie_f
teraz jestem, wróciłam 30 min temu ze szkoły, achhh już mnie pupa od tych wykładów bolała.... Jutro chyba sobie odpuszcze, bo mamy tylko 2 godzinne spotaknie z gościem który i wymaga obecności, więc raczej nie pójde.
Ale widze kochana, że Ty już dziś z samopoczucim lepiej - to good :-)

elfa75
prędzej czy później będzie fasolka zobaczysz :) ja wierze w to!

-------------------------------
TESTUJEMY 20/21 STYCZNIA

nononka no mama tak średnio bo wiesz pocięta noga i boli ją... ale wierze ze z kazdym dniem bedzie lepiej,dziekuje ci :)
Cały czas mysle tez i o tobie i zycze Ci aby @@@ sie nie pojawiła! :happy: Odpoczywaj.

Ja tez sie cos nijak czuje....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry