• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej Dziewczynki z wieczorka,

Nie łapać mi tu żadnych dołków - ja złapałam wczoraj ale się wygrzebałam - i teraz będę odkopywać te które zaczynają dołkować :-):-D:-)

Ostatnia edycja:
przestałam już myśleć że może się udało nie ma na to chyba siły... kolejne rozczarowanie...tak już 2 lata ... boże ile jeszcze??

My prawie 3 i teraz jak sie udalo to mowie "bylo warto tyle czekac" bardzo doceniam kazdy dzien ciazy...U mnie tez niektore badanka ok...Ale M niby mial infekcje kiedys jak byl chlopcem i mu powiedzial lekarz ze nie bedzie mial dzieci....Tak sie tym zestresowal ze nie moglam go teraz namowic na badania :( ale w koncu mi sie udalo i powiedzial ze w styczniu zrobi...Ale juz nie musi:-)

maggief fajnie że mąż zabrał sie na grila! :-) tylko sie cieszyć.

Kupiłam sikacza i jutro bede rano robiła... moj ostatni test przed poniedziałkową betą :baffled:

Katya25 A oto nazwy angielskie tego co stosowałam

Evening Primrose Oil 1000mg - wiesiołek, ja kupiłam w Nutri centre ale widziałam w Tesco to samo ale dużo tańsze.

Angus Castus- to jest to co w Polsce kupisz pod nazwą Castagnus, Kupiłam w Nutri centre

Trying for baby - Witaminki dla kobiet starających się o dzidzię - Tesco

Asc Plus (For Men)- to dla M- kupione w Nutri Centre

A magnumB6 i wit C kupiłam w POlsce ale tutaj na pewno też można.\
Zioła z liścia maliny dostałam i przywrotnika ale można je kupić w Nurti Centre.

Życzę powodzenia!!!!!!!!!!
Dziekuje ci kochana ja jestem teraz w pl wiec co bede mogla tutaj dostac to kupie a reszta w uk.:tak:Wielkie dzieki!!!!:-) A jak ty sie czujesz????

reklama
Cześć Dziewczynki,
Miłego dzionka dla wszystkich :-)
katya25 – Ty chyba już jesteś w Polsce kochana?? Dzięki za troskę, uśmiałam się z dowcipu :-):-D
Ninonka – wróciłam, już bez dołka tylko, że teraz Ciebie nie ma – w szkółce przesiadujesz chyba. Już wszystko ok., miałam wczoraj rozchwiany emocjonalnie dzień. Obrywało się każdemu, kto coś ode mnie chciał, więc jeszcze bym coś głupiego napisała.
Kinga85 – dzięki za wsparcie. Jak tam mama?? W poniedziałek betka?? Trzymam kciuki
Gosiula23rex – i jak tam? Niezłego psikusa ci mąż wywinął z tym testem. Testowałaś jeszcze raz?? Daj znać bo zaczynam się martwić :tak:
Beti – już po dole, zakopany, nie bij :-D:-D:-D Dzięki za Mychę - super, Kochana jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziaas – GRATULACJE :-) Super, mówiłam że wszystko będzie ok.
Oj tak kochana juz czuje ze tu jestem ....nos mam jak rudolf:-) ciesze sie ze choc troszke poprawilam ci humorek, jutro u tesciowej troszke nadrobie pisanie bo u moich rodzicow to chyba jest jeszcze prototyp kompa:-D:-D:-D Buzka i glowa do gory!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry