K
Kinga85
Gość
czasami tak bywa wiem...już mi przeszło teraz jest mi jakoś lepiej... nie ma to jak zmiennoś nastrójów...!!!
też miewam gorsze chwile niestety ale trzeba z tym walczyć.
Ciesze się że Ci lepiej martynka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czasami tak bywa wiem...już mi przeszło teraz jest mi jakoś lepiej... nie ma to jak zmiennoś nastrójów...!!!

trzymam za ciebie kochana kciuki!!!! myślę że rozpoczniesz dobrą passe... !!!!!!!!czasami tak bywa wiem...
też miewam gorsze chwile niestety ale trzeba z tym walczyć.
Ciesze się że Ci lepiej martynka![]()
przestałam już myśleć że może się udało nie ma na to chyba siły... kolejne rozczarowanie...tak już 2 lata ... boże ile jeszcze??

Dziekuje ci kochana ja jestem teraz w pl wiec co bede mogla tutaj dostac to kupie a reszta w uk.Katya25 A oto nazwy angielskie tego co stosowałam
Evening Primrose Oil 1000mg - wiesiołek, ja kupiłam w Nutri centre ale widziałam w Tesco to samo ale dużo tańsze.
Angus Castus- to jest to co w Polsce kupisz pod nazwą Castagnus, Kupiłam w Nutri centre
Trying for baby - Witaminki dla kobiet starających się o dzidzię - Tesco
Asc Plus (For Men)- to dla M- kupione w Nutri Centre
A magnumB6 i wit C kupiłam w POlsce ale tutaj na pewno też można.\
Zioła z liścia maliny dostałam i przywrotnika ale można je kupić w Nurti Centre.
Życzę powodzenia!!!!!!!!!!
Wielkie dzieki!!!!:-) A jak ty sie czujesz????Oj tak kochana juz czuje ze tu jestem ....nos mam jak rudolf:-) ciesze sie ze choc troszke poprawilam ci humorek, jutro u tesciowej troszke nadrobie pisanie bo u moich rodzicow to chyba jest jeszcze prototyp kompaCześć Dziewczynki,
Miłego dzionka dla wszystkich :-)
katya25 – Ty chyba już jesteś w Polsce kochana?? Dzięki za troskę, uśmiałam się z dowcipu :-)
Ninonka – wróciłam, już bez dołka tylko, że teraz Ciebie nie ma – w szkółce przesiadujesz chyba. Już wszystko ok., miałam wczoraj rozchwiany emocjonalnie dzień. Obrywało się każdemu, kto coś ode mnie chciał, więc jeszcze bym coś głupiego napisała.
Kinga85 – dzięki za wsparcie. Jak tam mama?? W poniedziałek betka?? Trzymam kciuki
Gosiula23rex – i jak tam? Niezłego psikusa ci mąż wywinął z tym testem. Testowałaś jeszcze raz?? Daj znać bo zaczynam się martwić
Beti – już po dole, zakopany, nie bijDzięki za Mychę - super, Kochana jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziaas – GRATULACJE :-) Super, mówiłam że wszystko będzie ok.

Buzka i glowa do gory!!!