• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WIDZE, ŻE DZISIAJ PUSTKI....JA ZA DWIE GODZINKI IDE NA IMPREZKE...NIE CHCE NAM SIE Z MEZEM, ALE KOLEGA ZAPROSIL NA URODZINY TO TRZEBA ISC:sorry: KOLEGA NIE JEST ZLY, ALE STRASZNY BAJKOPISARZ I JAK ZACZYNA OPOWIESCI JAKI TO ON NIE JEST I JAKI INTERES BEDZIE (ZNOWU) ROZKRECAL TO SIE FLAKI PRZEWRACAJA:rofl2:HEHE

reklama
Claudia zrób betke i będzie wiadomo
Paula to niezły ten twój mąż:-D
Kasiu zajrzyj jeszcze
;-)
Maggie kochana jak sie czujesz?? Jak po dentyście??Wszystko dobrze?? Odezwij sie

Hej,
Claudia zrób betke i będzie wiadomo
Paula to niezły ten twój mąż:-D
Kasiu zajrzyj jeszcze;-)
Maggie kochana jak sie czujesz?? Jak po dentyście??Wszystko dobrze?? Odezwij sie

Odzywam się. Byłam na 17 w szkole rodzenia jeszcze a pomiędze dentystą a szkołą nawet do domu nie dotarłam :tak:Madziu - pytałam się pielęgniarki czemu Twój Kacperek je dużo w nocy a mało w dzień. I ona powiedziała że on w nocy najada się poprostu na full bo wtedy jest bardziej kaloryczny pokarm. I za dnia nie ma miejsca. Troszke mu się pory dnia i nocy pomieszały. :tak:
A u dentysty fajnie - żadnych dziurek ani nic - zęby wogóle mi nie poleciały. Pani mi tylko wyczyściła i polakierowała żeby w czasie karmienia były chronione. :-)

Patrysiu może wytrzymasz do świąt,oby jak najdłużej.Ale mały chyba sie niecierpliwi pomału.
A co do wycieczki to chyba pojedziemy w poniedziałek bo to przecież Andrzejki i w weekend może być dużo tłumów,a my tego nie lubimy
Uuuuuuu ja też tłumów nie znosze. Dlatego nad morze w maju i we wrześniu - w sezonie absolutnie nie. ;-)
Hej dziewczynki
zrobiłam test
w sumie nie wyszedl, choc widzialam cien kreski, nie wiem czy to sie troszke liczy czy nie... Zrobie za 3 dni to juz powinno byc bardziej wiarygodne...

Cień cienia - no to rewelka. Zrób teścik np. w poniedziałek - powinien być już bardziej wyraźny ten cień :tak:

Hej,

Odzywam się. Byłam na 17 w szkole rodzenia jeszcze a pomiędze dentystą a szkołą nawet do domu nie dotarłam :tak:Madziu - pytałam się pielęgniarki czemu Twój Kacperek je dużo w nocy a mało w dzień. I ona powiedziała że on w nocy najada się poprostu na full bo wtedy jest bardziej kaloryczny pokarm. I za dnia nie ma miejsca. Troszke mu się pory dnia i nocy pomieszały. :tak:
A u dentysty fajnie - żadnych dziurek ani nic - zęby wogóle mi nie poleciały. Pani mi tylko wyczyściła i polakierowała żeby w czasie karmienia były chronione. :-)

Uuuuuuu ja też tłumów nie znosze. Dlatego nad morze w maju i we wrześniu - w sezonie absolutnie nie. ;-)

Cień cienia - no to rewelka. Zrób teścik np. w poniedziałek - powinien być już bardziej wyraźny ten cień :tak:
Dziękuje Maggie:-) Dzisiaj nawet w dzień fajnie je
Super,że z ząbkami ok,mi poleciały dość dużo dlatego w ciąży chodziłam do dentysty póki mogłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry