• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć dziewczynki
No tak Maggie mały przed 6 sie obudził i chciało mu sie gadać:-D No to tak do 7,aż usnął ale o 8 znowu była pobudka:confused2:
A w ogóle jak sie obudził około północy to usnął po 1 :szok:
Justyś to fajnie,że humorek już lepszy.Wszystkiego najlepszego dla mamy:-)

WITAM WEEKENDOWO:-)
Synek coraz lepiej kaszel i katar mija dobrze mi w nocy śpi:-)heh i wiecie co przez to że ja smoczka obciełam to już go nie chce w nocy brał tylko po to aby potrzymac go ale teraz już nawet nie bierze do potrzymania co powiem że z tym obcinaniem jest super sprawa bo niezabierasz dziecku smoczka (co nie płacze nie histeryzuje)tylko sam się zniecheca bo co to za titi jak nie ma w nim smoczusia:rofl2:polecam ta metode no i przespi mi w nocy bez robienia siusiu w pampersa tylko ładniutko tak o 8.10 wstanie i idzemy na nocniczek:-)

No ale teraz moje samopoczucie:sorry:wczoraj na wieczór miałam znowu skurcze regularne co tak po 23 ustąpiły :sorry:wziełam no-spe i leżałam spokojnie:tak:no ale za to dzisiaj rano wstałam to krzyże taaaakie obolałe na dole brzuszka także i do tego szcypanie kolenie w pochwie(nie wiem jak opisac to czucie w pochwie):hmm:synek się rusza ale dzisiaj jakoś mniej no ale najwazniejsze że daje znaki:tak:coś czuje że mi tu na grudnia poród weźmie:hmm:zastanawiam się czy do świąt wytrzymam:eek:dobrze że do gina jade szybciej co powie mi na czym stoje:tak:chciałam w ten poniedziałek no ale nie da sie co czekam do tego 30 listopada:tak:
Wiecie co a ja przeglądam allegro bo podobają mi sie nosidełka,ale mój T mówi,że to niepotrzebne.Tylko że mój Kacper jest coraz cięższy i jak ide na dół nawet nastawić pranie i go zostawie na górze to są okrzyki wojenne.A tak to bym go wzięła do nosidełka i by patrzył co robie.Sama nie wiem.Co myślicie?
odradzam jest niezdrowe niepotrzebnie obciąża kręgosłup:sorry:jak juz to chusty ale nosidełkom mówimy nie:sorry:ps.super wycieczka was czeka:-)

MAGGIE pewnie macica się szykuje do porodu:tak:dentysta bleee:-p
KROCZEK brak słów co za ludzie:wściekła/y:
JUSTYŚ ale przeżycie:sorry:

WITAM WEEKENDOWO:-)
Synek coraz lepiej kaszel i katar mija dobrze mi w nocy śpi:-)heh i wiecie co przez to że ja smoczka obciełam to już go nie chce w nocy brał tylko po to aby potrzymac go ale teraz już nawet nie bierze do potrzymania co powiem że z tym obcinaniem jest super sprawa bo niezabierasz dziecku smoczka (co nie płacze nie histeryzuje)tylko sam się zniecheca bo co to za titi jak nie ma w nim smoczusia:rofl2:polecam ta metode no i przespi mi w nocy bez robienia siusiu w pampersa tylko ładniutko tak o 8.10 wstanie i idzemy na nocniczek:-)

No ale teraz moje samopoczucie:sorry:wczoraj na wieczór miałam znowu skurcze regularne co tak po 23 ustąpiły :sorry:wziełam no-spe i leżałam spokojnie:tak:no ale za to dzisiaj rano wstałam to krzyże taaaakie obolałe na dole brzuszka także i do tego szcypanie kolenie w pochwie(nie wiem jak opisac to czucie w pochwie):hmm:synek się rusza ale dzisiaj jakoś mniej no ale najwazniejsze że daje znaki:tak:coś czuje że mi tu na grudnia poród weźmie:hmm:zastanawiam się czy do świąt wytrzymam:eek:dobrze że do gina jade szybciej co powie mi na czym stoje:tak:chciałam w ten poniedziałek no ale nie da sie co czekam do tego 30 listopada:tak:

odradzam jest niezdrowe niepotrzebnie obciąża kręgosłup:sorry:jak juz to chusty ale nosidełkom mówimy nie:sorry:ps.super wycieczka was czeka:-)

MAGGIE pewnie macica się szykuje do porodu:tak:dentysta bleee:-p
KROCZEK brak słów co za ludzie:wściekła/y:
JUSTYŚ ale przeżycie:sorry:
Patrysiu może wytrzymasz do świąt,oby jak najdłużej.Ale mały chyba sie niecierpliwi pomału.
A co do wycieczki to chyba pojedziemy w poniedziałek bo to przecież Andrzejki i w weekend może być dużo tłumów,a my tego nie lubimy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry