maggie_f
Fanka BB :)
Smrodek albo sen - wybór należy do CiebieWiecie co mały mi bombe narobił,ale śpi i nie chce go budzić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Smrodek albo sen - wybór należy do CiebieWiecie co mały mi bombe narobił,ale śpi i nie chce go budzić![]()
Na razie smrodekSmrodek albo sen - wybór należy do Ciebie
Niech jeszcze pośpi
lepiej go przebierz bo jak go odparzy to masz nocke z głowyWiecie co mały mi bombe narobił,ale śpi i nie chce go budzić![]()

Przed pójściem spać go przebiore bo i tak na jedzenie sie obudzi:-)lepiej go przebierz bo jak go odparzy to masz nocke z głowy
dziękować![]()
Ooo no to superOooo a ja sie pochwalić zapomniałam. Bo ja lubie storczyki i mam 4 sztuki. I przekwitły jakiś czas temu. A dziś je ogarniałam i 3 puściły nowe gałązki a jeden listka małego. Ale sie ciesze :-)
:-)tez kocham storczyki:-) teraz 1 mi przekwita a drugi puszcza :-)Oooo a ja sie pochwalić zapomniałam. Bo ja lubie storczyki i mam 4 sztuki. I przekwitły jakiś czas temu. A dziś je ogarniałam i 3 puściły nowe gałązki a jeden listka małego. Ale sie ciesze :-)

Dobranoc,do jutratez kocham storczyki:-) teraz 1 mi przekwita a drugi puszcza :-)
dobrze sie siedzi ale ja zmykam bo jak urwis mi wstanie o 6 to sie pochlastam
dobranoc i spokojnej nocy życzę