• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc dziewuszki:) tak dzisiaj lepiej z humorkiem choc nie bardzo sie wyspalam jakies ostatnio mam problemy z zasnieciem,a rano psiak sie domagal isc na dwor to musialam wstac,bo moj M po wczorajszej imprezce to nie chcialam go budzic aale pszyszedl wesoly,usmialam sie ze hoho:),a dzisia na urodzinki do mamy ale sie najem ciastek:),no i tyle od wczoraj napisalyscie ze nie umialam nadrobic:))
MAGGIE ty lepiej lec na zakupy,bo cie ten twoj maly zaskoczy i co!?;))

reklama
Czesc dziewuszki:) tak dzisiaj lepiej z humorkiem choc nie bardzo sie wyspalam jakies ostatnio mam problemy z zasnieciem,a rano psiak sie domagal isc na dwor to musialam wstac,bo moj M po wczorajszej imprezce to nie chcialam go budzic aale pszyszedl wesoly,usmialam sie ze hoho:),a dzisia na urodzinki do mamy ale sie najem ciastek:),no i tyle od wczoraj napisalyscie ze nie umialam nadrobic:))
MAGGIE ty lepiej lec na zakupy,bo cie ten twoj maly zaskoczy i co!?;))
No to super że humorek lepszy. :tak:Szkoda tylko że się nie wyspałaś. To dziś do mamy mówisz - fajnie - tylko się nie przejedz :-D:-D:-D
Wiesz co, zdecyduje co z zakupami po poniedziałkowej wizycie u ginki. :tak:Sprawdzi co i jak i pewnie mi powie czy szykuje się wcześniejsze rozpakowanie czy luuzik.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry