• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wiecie co a ja przeglądam allegro bo podobają mi sie nosidełka,ale mój T mówi,że to niepotrzebne.Tylko że mój Kacper jest coraz cięższy i jak ide na dół nawet nastawić pranie i go zostawie na górze to są okrzyki wojenne.A tak to bym go wzięła do nosidełka i by patrzył co robie.Sama nie wiem.Co myślicie?

Wiecie co a ja przeglądam allegro bo podobają mi sie nosidełka,ale mój T mówi,że to niepotrzebne.Tylko że mój Kacper jest coraz cięższy i jak ide na dół nawet nastawić pranie i go zostawie na górze to są okrzyki wojenne.A tak to bym go wzięła do nosidełka i by patrzył co robie.Sama nie wiem.Co myślicie?
Mnie bardzo zainteresowało nie tyle nosidełko co chusta i jak uda sie z drugi to sobie na pewno kupię
Pewnie że musi się udać.

30 kg - to ostro. A ile to potem zrzucałaś?
Niestety ale nie udało mi sie zrzucić i mam je do dzisiaj a dokładnie jeszcze 15:sad::sad::sad:

reklama
Ja jestem jak najbardziej za. Tylko że w SR babka mówiła o chustach że są dobre bo dzieciaczek ma z Tobą kontakt i się przytula całym ciałkiem. I to podobno jest bardzo ważne żeby czuł Mamusie. Z kolei moja kumpela polecała mi manduke. Jej synek ma 5 miesięcy i waży prawie 6 kilo a ona jest drobniutka i jej kręgosłup nie wytrzymał. I ta manduka odciąża kręgosłup bo ciężar jest na biodrach. Tanie to nie jest ale podobno najlepsze: http://www.chusty.com.pl/produkty.php?x=5&kolejnosc=numer&rodzaj=1401081131240217&rodzaj2=2408081256390111&menu=4
Lada moment :-)
Ja urodziłam w 39 tygodniu:laugh2:
Ło kurcze, ja chyba nie jestem gotowa :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry