• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Bo w tym sklepie łóżeczko które sobie upatrzyłam Radek II sosnowe z szufladą kosztuje 269 zł. Za materac chcą 99 zł. Tak było w sklepie jak weszliśmy z ulicy.

Ale mi się coś nie zgadzało i zajrzałam na allegro i strone - i tam za 269 zł jest to samo łóżeczko już z materacem (w tym samym sklepie).

Wydaje mi się że to dokładnie ten sam materac. Więc za niewiedze płacisz 99 zł. A przecież lepiej kupić je razem z materacem i w razie jakby materac nie był za fajny to wtedy poszukać innego a nie odrazu dopłacać 100 zł.

Bo w tym sklepie łóżeczko które sobie upatrzyłam Radek II sosnowe z szufladą kosztuje 269 zł. Za materac chcą 99 zł. Tak było w sklepie jak weszliśmy z ulicy.

Ale mi się coś nie zgadzało i zajrzałam na allegro i strone - i tam za 269 zł jest to samo łóżeczko już z materacem za 269 zł w tym samym sklepie.

Wydaje mi się że to dokładnie ten sam materac. Więc za niewiedze płacisz 99 zł. A przecież lepiej kupić je razem z materacem i w razie jakby materac nie był za fajny to wtedy poszukać innego a nie odrazu dopłacać 100 zł.
No pewnie,widzisz jak oszukują

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry