Madziaas
Już jesteś:)
Dokładnie tak jak mówiszSzok, a tak naprawde złotówka do złotówki i robi się niezła kwota![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie tak jak mówiszSzok, a tak naprawde złotówka do złotówki i robi się niezła kwota![]()

Jak to? Czemu dłuższy? Kacperek tak urósł?A widzisz
Ja musze dłuższy przewijak kupić![]()
Ja podgrzewacza szukałam niedrogiego i dałam niecałe 100 zł jakoś,a pościel też kupiłam na allegro i nie była drogaNa allegro pokupowałam troche pierdół od jednego sprzedawcy w tym podgrzewacz i wiesz co za podgrzewacz dałam 81 ablo 89 zł (nie pamiętam) a w sklepie identyczny okoł 120 do nawet 140 zł
Tak samo z pościelą - na allegro wyszło masakrycznie taniej![]()
Wiesz o co mi chodzi? Jak go przewijam to tam to pudełko:-)
Wiem wiem, to masz chyba 70 cm? To większy jest chyba 80 cm. Sprawdzałam i różnica w cenie chyba 6 zł to może odrazu większy nabędę?Pewnie że takWiem wiem, to masz chyba 70 cm? To większy jest chyba 80 cm. Sprawdzałam i różnica w cenie chyba 6 zł to może odrazu większy nabędę?