• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Na allegro pokupowałam troche pierdół od jednego sprzedawcy w tym podgrzewacz i wiesz co za podgrzewacz dałam 81 ablo 89 zł (nie pamiętam) a w sklepie identyczny okoł 120 do nawet 140 zł :szok:

Tak samo z pościelą - na allegro wyszło masakrycznie taniej :tak:

Na allegro pokupowałam troche pierdół od jednego sprzedawcy w tym podgrzewacz i wiesz co za podgrzewacz dałam 81 ablo 89 zł (nie pamiętam) a w sklepie identyczny okoł 120 do nawet 140 zł :szok:

Tak samo z pościelą - na allegro wyszło masakrycznie taniej :tak:
Ja podgrzewacza szukałam niedrogiego i dałam niecałe 100 zł jakoś,a pościel też kupiłam na allegro i nie była droga

a ja juz jestem po urodzinach,bylo fajnie choc moj tata cos byl nie w humorze:(,nie wiem czemu bo zazwyczaj jest wesoly,ja sie martwie moja dzidzia dzisiaj wogole nie kopnela:( poloze sie chyba i bede wsluchiwac,nie wiem...,jutro was dziewczyny doczytam jeszcze mnie tesciowa dobila,bo sie mnie pytali dzisiaj ktory miesiac,ja mowie no koniec piatego albo poczatek szostego zalezy jak kto liczy,bo widzialam rozne kalendarze,a ona mi tu liczy na palcach i mowi polowa piatego i ze ja sie nie znam...ach nie mam znow humoru chyba mi hormony wariuja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry