Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie, będzie. Poleż na boczku lewym a potem fiknij na plecy ;-)poloze sie i bede wsluchiwac,przepraszam ale zmykam od was,bo jak na razie mysle tylko o tym zeby mi sie dzidzia ruszyla,wiem jestem przewrazliwiona ale tak juz mam i mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej
Będzie lepiej na pewno.Miłych snów,do jutrapoloze sie i bede wsluchiwac,przepraszam ale zmykam od was,bo jak na razie mysle tylko o tym zeby mi sie dzidzia ruszyla,wiem jestem przewrazliwiona ale tak juz mam i mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej
Maggie zabij mnie,ale ja nie wiemOj tak Justyś - tak więc od dzisiaj koniec słuchania, myśl tylko pozytywnie
Madziu - mam pytanko - wanienke masz 80 czy 100?

Maggie zabij mnie,ale ja nie wiem![]()

Ja w tym roku wymiękam ale mam nadzieje że nikt nie bedzie miał pretensjiMyśle o prezentach pod choinke i nie wiem![]()

Na pewno nieJa w tym roku wymiękam ale mam nadzieje że nikt nie bedzie miał pretensji![]()