maggie_f
Fanka BB :)
Wow, podziwiam Cie. Ja to chyba nie dam rady - będę spać na stojąco.Tak dopiero po 2,a po 8 wstał więc ja z nim. A z tatusiem troche się pobawił,a potem tylko marudził

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow, podziwiam Cie. Ja to chyba nie dam rady - będę spać na stojąco.Tak dopiero po 2,a po 8 wstał więc ja z nim. A z tatusiem troche się pobawił,a potem tylko marudził

Czasem śpie na siedząco jak go usypiamWow, podziwiam Cie. Ja to chyba nie dam rady - będę spać na stojąco.![]()

Czasem śpie na siedząco jak go usypiam![]()

Niezły ten Twój mały![]()
A Klucha znowu ma czkawke - i tak się wypchnął że mam twardy brzuch ale skurcz to to nie jest - a w nocy znowu piruety znowu kręcił i już nie wiem jak leży![]()

Oj coś czuje że przy Nim Kacperek to aniołeczek jestNiezły ten Twój mały![]()

:-d:-d:-doj coś czuje że przy nim kacperek to aniołeczek jest :-d:-d:-d
No właśnie też sie zastanawiamCiekawe jak tam Justynka?![]()
Pewnie tak.No właśnie też sie zastanawiam
Mam nadzieje,że dobrze,że dzidzia szaleje
Pamiętam,kurcze to niedobrze:-(Pewnie tak.
Kurcze, pamiętasz jak pisałam że się oparzyłam. Myślałam że luzik, zagoi się i tyle a to mi się paprać zaczęło. Jakiś rumień mi się wkoło zrobił. :-(