maggie_f
Fanka BB :)
Wow - a jaka to?Mój mąż zażyczył sobie płyte pod choinke które była wydana ponad 10 lat temuCiekawe jak ją mam zdobyć
![]()
Kurde, podobno znowu w domu jest mysz - zawału dostane albo urodze jak mi zacznie koło głowy latać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow - a jaka to?Mój mąż zażyczył sobie płyte pod choinke które była wydana ponad 10 lat temuCiekawe jak ją mam zdobyć
![]()

Wiesz on lubi hip hop i chce "Całkiem nowe oblicze" Slums attackWow - a jaka to?
Kurde, podobno znowu w domu jest mysz - zawału dostane albo urodze jak mi zacznie koło głowy latać![]()

Znajdzie się - oby tylko nie wyszło tak jak z błyszczykamiWiesz on lubi hip hop i chce "Całkiem nowe oblicze" Peja
Myszka mała;-)![]()

Pewnie będzie jak z błyszczykami,nie licze że znajde błyszczyki,ani płytyZnajdzie się - oby tylko nie wyszło tak jak z błyszczykami
A myszka już raz mnie załatwiła. Za drugi raz dziękuję.![]()

Cena fajna i w dodatku używana i za tyle??Tu jest na licytacji - cena niezła
http://www.allegro.pl/item817298827_slums_attack_peja_i_dj_decks_rarytas.html

To ja nie pisałam? Którejś nocy już tak przysypiałam i słysze jakiś dziwny dźwięk - otwieram oko a tam przy mojej głowie mysz.Pewnie będzie jak z błyszczykami,nie licze że znajde błyszczyki,ani płyty
A co myszka zrobiła??
Wydarłam się bo się na maksa przestraszyłam i oczywiście z łóźka wyskoczyłam na równe nogi. Fru do mamy żeby przyszła pułapke postawić. I poszłam spać do pokoju brata. Oczywiście brzuch mi sie zaczął z nerwów stawiać i wogóle. Przysypiam u brata a tam za szafą kolejna mysz - coś sobie jadła. Tak sie zdenerwowałam że całą noc przesiedziałam przy zapalonym świetle na łóżku. Później przez pare dni mój ojciec spał u mnie a ja z mamą.O kurde no to nieźleTo ja nie pisałam? Którejś nocy już tak przysypiałam i słysze jakiś dziwny dźwięk - otwieram oko a tam przy mojej głowie mysz.Wydarłam się bo się na maksa przestraszyłam i oczywiście z łóźka wyskoczyłam na równe nogi. Fru do mamy żeby przyszła pułapke postawić. I poszłam spać do pokoju brata. Oczywiście brzuch mi sie zaczął z nerwów stawiać i wogóle. Przysypiam u brata a tam za szafą kolejna mysz - coś sobie jadła. Tak sie zdenerwowałam że całą noc przesiedziałam przy zapalonym świetle na łóżku. Później przez pare dni mój ojciec spał u mnie a ja z mamą.