• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Pewnie będzie jak z błyszczykami,nie licze że znajde błyszczyki,ani płyty:eek:
A co myszka zrobiła??
To ja nie pisałam? Którejś nocy już tak przysypiałam i słysze jakiś dziwny dźwięk - otwieram oko a tam przy mojej głowie mysz. :szok: Wydarłam się bo się na maksa przestraszyłam i oczywiście z łóźka wyskoczyłam na równe nogi. Fru do mamy żeby przyszła pułapke postawić. I poszłam spać do pokoju brata. Oczywiście brzuch mi sie zaczął z nerwów stawiać i wogóle. Przysypiam u brata a tam za szafą kolejna mysz - coś sobie jadła. Tak sie zdenerwowałam że całą noc przesiedziałam przy zapalonym świetle na łóżku. Później przez pare dni mój ojciec spał u mnie a ja z mamą.

To ja nie pisałam? Którejś nocy już tak przysypiałam i słysze jakiś dziwny dźwięk - otwieram oko a tam przy mojej głowie mysz. :szok: Wydarłam się bo się na maksa przestraszyłam i oczywiście z łóźka wyskoczyłam na równe nogi. Fru do mamy żeby przyszła pułapke postawić. I poszłam spać do pokoju brata. Oczywiście brzuch mi sie zaczął z nerwów stawiać i wogóle. Przysypiam u brata a tam za szafą kolejna mysz - coś sobie jadła. Tak sie zdenerwowałam że całą noc przesiedziałam przy zapalonym świetle na łóżku. Później przez pare dni mój ojciec spał u mnie a ja z mamą.
O kurde no to nieźle:eek::szok:

Masakra - mówie Ci. Dzikie myszy nie są fajne - miałam wogóle jazdy że mnie pogryzie. :szok:

Ło kurcze - właśnie na zegarek spojrzałam. Jak późno. A ja w piżamie siedze. A o 12 trzeba wyruszyć :szok: Zaczne się malować i ubierać co by jak jakoś wyglądać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry